Προσλήψεις επιστημονικού προσωπικού Κέντρο Κοινότητας Δήμου Πλατανιά

ΚΡΗΤΗ Περιφέρειες

Μέχρι την Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017 είναι οι αιτήσεις για προσλήψεις επιστημονικού προσωπικού στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Πλατανιά, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας ενός έτους (1) από την υπογραφή της σύμβασης, με δυνατότητα ανανέωσης  ή παράτασης έως την λήξη του προγράμματος, συνολικά δύο (2) ατόμων. Οι ειδικότητες είναι:
• 1 ΠΕ ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ
• 1 ΠΕ ή ΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ
Σε ανακοίνωση αναφέρεται «Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΈΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.5 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία του Τμήματος Διοικητικών Υπηρεσιών/Γραφείο Προσωπικού στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Πλατανιά, Τ.Κ. 73014 Γεράνι Ν. Χανίων, απευθύνοντάς την στο Γραφείο Προσωπικού, υπόψη κου Ιωάννη Τζανάκη (τηλ. Επικοινωνίας: 28213 40015 & 2821340016).
Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.
Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΠΕ ή ΤΕ). Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.
Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνεται από την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου έως και τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην κείμενη νομοθεσία και τη σχετική ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ’ αριθ. ΣΟΧ 1/2017.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα απαιτούμενα (τυπικά & τυχόν πρόσθετα) προσόντα, τα κριτήρια βαθμολόγησης, τα απαραίτητα δικαιολογητικά και τη διαδικασία υποβολής των αιτήσεων, κλπ, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανατρέχουν στην ιστοσελίδα του Δήμου Πλατανιά και ειδικότερα στον ακόλουθο σύνδεσμο http://platanias.gr/news/prokhrhkseis/070220171049.html ή να απευθύνονται στο αρμόδιο Γραφείο Προσωπικού στο τηλ. 28213 40015 & 2821340016 .»