Χάλκινος ο ΚΟΗ στην σύγχρονη κολύμβηση

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Την 3η θέση με 89 β., πίσω από Μεταμόρφωση και ΝΟΒ, κατέκτησε ο Κολυμβητικός Όμιλος Ηρακλείου (ΚΟΗ) σε σύνολο 13 σωματείων, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Συγχρονισμένης Κολύμβησης ΟΡΕΝ κατηγορίας. Επίσης στο 6ο ΑΣΤΕΡΙ η αθλήτρια Βιργινία Γεωργιουδάκη πήρε την 1η θέση, η Λυγερή Μαυρογιάννη την 4η θέση και η Χάρις Μακράκη την 5η θέση από 17 αθλήτριες που έλαβαν μέρος.
Οι αθλήτριες του Κ.Ο.Η κατέκτησαν την 4η θέση στο Σόλο με την Αρμάου Μαρία-Ελένη, την 4η στο Ντουέτο με τις αθλήτριες Αρμάου – Κάββαλου, επίσης  την 4η θέση στο HIGHLIGHT με τις αθλήτριες:
Αρμάου Μαρία-Ελένη, Κάββαλου Ειρήνη, Γεωργιουδάκη Βιργινία, Μιχελουδάκη Ιωάννα, Πηρουνάκη Ευτυχία, Μακράκη Βίλμα-Μαρία, Μαυρογιάννη Λυγερή, Χατζέα Ζαφείρα, Χατζέα Κωνσταντίνα, Αρχάβλη Μορφούλα και αναπληρωματικές: Μακράκη Χάρις και Βαγκέ Μαρία.
Την 5η θέση στο Ομαδικό και στο COMBO με τις αθλήτριες:
Αρμάου Μαρία – Ελένη, Κάββαλου Ειρήνη, Γεωργιουδάκη Βιργινία, Μιχελουδάκη Ιωάννα, Πηρουνάκη Ευτυχία, Μακράκη Βίλμα-Μαρία, Μαυρογιάννη Λυγερή, Χατζέα Ζαφείρα και αναπληρωματικές: Χατζέα Κωνσταντίνα  και Βαγκέ Μαρία.
COMBO
Αρμάου Μαρία – Ελένη, Κάββαλου Ειρήνη, Γεωργιουδάκη Βιργινία, Μιχελουδάκη Ιωάννα, Πηρουνάκη Ευτυχία, Μακράκη Βίλμα-Μαρία, Μαυρογιάννη Λυγερή, Χατζέα Ζαφείρα, Χατζέα Κωνσταντίνα, Βαγκέ Μαρία και αναπληρωματικές: Αρχάβλη Μορφούλα και Μακράκη Χάρις.
Στο Σόλο η Βιργινία Γεωργιουδάκη πήρε την 8η θέση και την 9η θέση στο Ντουέτο οι αθλήτριες  Βιργινία Γεωργιουδάκη και Ιωάννα Μιχελουδάκη.
Το Δ.Σ του Κ.Ο.Η συγχαίρει τις αθλήτριες του και τις προπονήτριές τους  Λέλα Μαμιαουρι και Πέλα Λιαδάκη για την προσπάθεια τους και τις θέσεις που κατέκτησαν και τους εύχεται καλή επιτυχία και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων Α’ που θα διεξαχθεί 13-15/04/2018.