Της Σόφιας Κανάκη
-1 κουνέλι
-1 κιλό πατάτες
-1 κιλό κολοκύθια
-10 αγγινάρες
-Αλάτι-πιπέρι
-2 λεμόνια
Τηγανίζουμε ελαφριά το κουνέλι και σε άλλο σκεύος τσιγαρίζουμε ολόκληρα τα κολοκύθια, κομμένες σε μεγάλα κομμάτια τις πατάτες και τις αγγινάρες αφού καθαρισθούν καλά.
Στην συνέχεια βάζουμε σε άλλο σκεύος λίγο ελαιόλαδο και προσθέτουμε το κουνέλι , τα κολοκύθια, τις πατάτες και τις αγγινάρες καθώς και ένα ποτήρι νερό, ένα ποτήρι κρασί λευκό και το χυμό των δύο λεμονιών και τα ανακατεύουμε.
Τα αφήνουμε να σιγοβράσουν ενώ παράλληλα προσθέτουμε το αλάτι και το πιπέρι μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Πρέπει να σημειωθεί ότι στο τέλος όσοι θέλουν μπορούν να προσθέσουν ανθόγαλο για να έχει καλύτερη υφή η σάλτσα. Κατεβάζετε το έδεσμα από την φωτιά όταν η σάλτσα έχει δέσει.
Πηγή 12ο Τεύχος Ην-Ων