Ο χώρος συναντήσεων με καλό κρητικό φαγητό, με κρητική και έντεχνη μουσική είναι το εστιατόριο «Τζουγκρί» (άγριος βράχος) που δημιούργησε το 2007 ο Χανιώτης ηθοποιός Γιώργος Παρτσαλάκης.
Οι πρώτες ύλες αγοράζονται από την Κρήτη για να δημιουργηθούν τα εδέσματα της κρητικής κουζίνας (γαμοπίλαφο, μπουρμπουριστοί χοχλοί, σταμναγκάθι με κατσίκι, κόκορας με χυλοπίτες κ.α). Ενδεικτικά, το ελαιόλαδο από τα Χανιά, αρνάκι και κατσικάκι από την Κίσσαμο, το σταμναγκάθι από την Γραμβούσα, οι χοχλοί από την Επισκοπή. Τα δε κρασιά από όλη την Κρήτη.
Εντός του εστιατορίου δεσπόζουν φωτογραφίες των ανθρώπων της τέχνης όπως του Κατράκη, του Ξυλούρη, του Θεοτοκόπουλου, του Καζαντζάκη κ.α.
Από την πίσω πλευρά του εστιατορίου έχει κατασκευασθεί ένας κήπος με λουλούδια ελληνικά ενώ το γιασεμί γεμίζει με όμορφες μυρωδιές τους θαμώνες.
Επιστροφή στο 11ο Τεύχος Ην-Ων