8ο Φεστιβάλ ΓΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

ΚΡΗΤΗ Περιφέρειες

Με μεγάλη επιτυχία  πραγματοποιήθηκε χθες στα πλαίσια του 8ου Φεστιβάλ ΓΗ -ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ- ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, στην πλατεία της Δ.Κ. Πλατανιά η 4η Κρητική Βραδιά Χορού και Γεύσης, που πραγματοποιήθηκε με την καθοριστική συνεργασία του Πολιτιστικού Συλλόγου Πλατανιά, όπου οι παρευρισκόμενοι ανάμεσα του πολλοί επισκέπτες του τόπου μας αλλά και ξένοι, γεύτηκαν τα παραδοσιακά εδέσματα.
Επίσης συνεχίζονται και αυτή τη βδομάδα οι πολιτιστικές δράσεις που διοργανώνει ο Δήμος Πλατανιά, στα πλαίσια των δράσεων του για το Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2018, πιο συγκεκριμένα:
• Την Τετάρτη 22 Αυγούστου  και ώρα 21:00μ.μ., ο Δήμος Πλατανιά σε συνεργασία με το Σύλλογο Φίλων Θεάτρου Χανίων, παρουσιάζουν το έργο του Νίκου Καζαντζάκη «Στα Παλάτια της Κνωσού», στο Δημοτικό Σχολείο Πλατανιά.
• Την Τετάρτη 22 Αυγούστου 2018 ώρα 21:00μ.μ., ο Δήμος Πλατανιά σε συνεργασία με το Πολιτιστικό Σύλλογο Λουτρακίου, διοργανώνουν Ένα Μουσικό Ταξίδι στον Ελληνικό Ταξίδι στο Ελληνικό Κινηματογράφο με τους Συν-ωδή- πόρος, στο Λουτράκι.
• Την  Πέμπτη 23 Αυγούστου 2018 ώρα 21:00μ.μ. ο Δήμος Πλατανιά σε συνεργασία με το Πολιτιστικό Σύλλογο Κυπάρισσου, παρουσιάζου τη θεατρική παράσταση «Καλά Ύστερα», από τον Λαογραφικό Όμιλο Χανίων στον Κυπάρισσο.
• Την Παρασκευή 24 Αυγούστου και ώρα 17:00μ.μ., το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Αυγούστου και ώρα 11:00π.μ., ο Δήμος Πλατανιά σε συνεργασία με το Πολιτιστικό Σύλλογο Βατολάκου, διοργανώνουν το φεστιβάλ «Βατόλακος- Περίπατος στην Τέχνη», στο Βατόλακο, (μονοπάτι Βαλσαμιώτη).
• Την Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018 ώρα 21:00μ.μ., ο Δήμος Πλατανιά σε συνεργασία με το Σύλλογο Κυρίων Κολυμβαρίου, διοργανώνουν Μια Μουσική Βραδιά, Τραγουδώντας τα Κλασικά και αγαπημένα, με τους «Καθ΄Ωδών», στον αύλειο χώρο  του Δημοτικού Ξενώνα ΔΙΚΤΥΝΑ στο Κολυμβάρι.
Είσοδος ελεύθερη.