8ος αγώνας δρόμου

ΚΡΗΤΗ Περιφέρειες

Ο 8ος αγώνας δρόμου psiloritisrace θα πραγματοποιηθεί στις 28 Μαΐου 2017 στο Ρέθυμνο Κρήτης. Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του psiloritisrace Ανδρέα Ανδρουλιδάκη, αρκετοί δρομείς έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή στον διεθνή αθλητικό θεσμό. Θα συμμετέχουν, μέχρι τώρα, κορυφαίοι δρομείς από 21 χώρες και συγκεκριμένα από Κίνα, Αμερική, Καναδά, Ελβετία, Γερμανία, Σλοβενία, Βουλγαρία, Γαλλία, Αγγλία, Ιταλία, Αλβανία, Ισραήλ, Μαρόκο, Ρουμανία, Βέλγιο,  Αυστρία, Λιθουανία, Ιρλανδία, Πολωνία, Ρωσία, Ελλάδα.
Όπως αναφέρει ο κ. Ανδρουλιδάκης «η εμπειρία είναι μοναδική για πολλούς λόγους. Βρισκόμαστε στη χώρα που γέννησε το ευ αγωνίζεσθε, την ευγενή άμιλλα, τα πανανθρώπινα αθλητικά ιδεώδη και τον πρώτο πολιτισμό στην Ευρώπη. Μόνος ένας τόπος σαν αυτόν σου δίνει το προνόμιο να αισθανθείς ότι είσαι μέρος αυτών των άυλων ανώτερων αγαθών σε ένα περιβάλλον γεμάτο ενδημικά είδη χλωρίδας και πανίδας που το φυσικό κάλλος σε γεμίζει ανάσες δύναμης και ανανέωσης, όπως το τραχύ ορεινό περιβάλλον που σφύζει από ζωντάνια και ενέργεια».
Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν μέσα από τους 8ους Διεθνείς Ορεινούς Αγώνες Ψηλορείτη Psiloritis Race τη θάλασσα και το βουνό από τη βόρεια μέχρι τη νότια ακτή της Κρήτης σε μια έκταση από το γραφικό Ρέθυμνο, μέχρι το παραδοσιακό Αμάρι, τα ορεινά Ανώγεια το Ηράκλειο τη Μινωική Φαιστό και την Γαύδο. Θα γίνουν 4 αγώνες δρόμου 35 χλμ, αγώνας δρόμου 8,5χλμ, δυναμικό βάδην 8,5 χλμ, και παιδικός αγώνας 2 χιλιομέτρων.
Αναλυτικές πληροφορίες psiloritisrace.com
Πρόγραμμα Κυριακή 28 Μαΐου
05:00 ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ ΑΠΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ
07:30 ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ ΑΠΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (ΓΙΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗ 8.5χμ)
07:30 ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΑΘΛΗΤΩΝ 35 χλμ  ΑΠΟ ΟΡΟΠΕΔΙΟ NIΔΑΣ (ANΩΓΕΙΑ)
09:00 ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΑΓΩΝΑ 8,5 χλμ ΑΠΟ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΑΜΑΡΙΟΥ
09:00 ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΑΓΩΝΑ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΒΑΔΗΝ 8,5 χμ ΑΠΟ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΑΜΑΡΙΟΥ
09:15 ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ 2 χλμ ΑΠΟ ΘΕΣΗ ΚΑΛΟΤΑΣ (ΦΟΥΡΦΟΥΡΑ)
09:30 ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΘΛΗΤΩΝ 2 χλμ (ΚΟΥΡΟΥΤΕΣ)
09:45 ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΘΛΗΤΩΝ 8,5 χλμ (ΚΟΥΡΟΥΤΕΣ)
10:30 AΦΙΞΗ ΠΡΩΤΟΥ ΑΘΛΗΤΗ 35 χλμ (ΚΟΥΡΟΥΤΕΣ)
13:00 ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΑΘΛΗΤΩΝ (ΚΟΥΡΟΥΤΕΣ)
13:30 TEΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ
14:00 ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΑΘΛΗΤΗ 35 χλμ
16:00 ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ (ΚΟΥΡΟΥΤΕΣ)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail