26α ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΕΙΑ-Διεθνείς Ποδηλατικοί Αγώνες

ΚΡΗΤΗ Περιφέρειες

Τα 26α ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΕΙΑ-Διεθνείς Ποδηλατικοί Αγώνες θα πραγματοποιηθούν από 5 έως 7 Μαΐου 2017 με την συμμετοχή 26 ομάδων από όλη την Ελλάδα ενώ θα πάρουν μέρος ατομικά αθλητές κατηγοριών master και open που δηλώνουν συμμετοχή την ημέρα των αγώνων.
Σε συνέντευξη τύπου σήμερα στη Περιφέρεια Κρήτης ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Αθλητισμού Νίκος Συριγωνάκης, ο Πρόεδρος του ΠΟΗ ΚΑΣΤΡΟ Νώντας Σαρρής, αναφέρθηκαν στους διεθνείς ποδηλατικούς αγώνες παρουσία του Ομοσπονδιακού προπονητή ποδηλασίας Στέλιου Κεφαλάκη και των μελών της διοίκησης του ΠΟΗ  ΚΑΣΤΡΟ Γιάννη Παπαδάκη και Ειρήνης Βασιλάκη.
Οι ποδηλατικοί αγώνες στηρίζονται  από:  Δήμο Ηρακλείου-ΔΟΠΑΦΜΑΗ, Δήμο Μυλοποτάμου, Ανωγείων, Αρχανών-Αστερουσίων, Μινώα-Πεδιάδος, Αγ. Νικολάου Δ.Δ. Νεάπολης, τον ΠΑΟΔΑΝ, τους πολιτιστικούς συλλόγους των οικισμών που διέρχονται οι αγώνες, την τροχαία Ηρακλείου, Α.Τ. Γεροποτάμου και τροχαία Αγ. Νικολάου, τέλος τις εθελοντικές οργανώσεις ΣΑΜΑΡΕΙΤΕΣ Ηρακλείου και «Φίλιος Ζεύς» Αρχανών καθώς και του Μουσείου Ν. Καζαντζάκη.