2η πλατφόρμα νέων δημιουργών

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πλήρες πρόγραμμα στήριξης των νέων δημιουργών στην περίοδο της προετοιμασίας τους και της παρουσίασης της δουλειάς τους στο κοινό, οργανώνει το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού σε συνεργασία με το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών  και το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.
Την επιλογή ανάμεσα στα υποψήφια καλλιτεχνικά σχήματα θα πραγματοποιήσει με καλλιτεχνικά κριτήρια ομάδα εργασίας ειδικών η οποία απαρτίζεται από τους:
Μουσική: Θανάσης Αποστολόπουλος, Μίλτος Λογιάδης, Δημήτρης Μαραγκόπουλος
Θέατρο: Νίκος Διαμαντής, Στεφανία Γουλιώτη, Μαριάννα Κάλμπαρη.
Χορός: Μαριάννα Καβαλιεράτου, Φρόσω Τρούσα.
Πρόεδρος της Ομάδας Εργασίας είναι ο Μίλτος Λογιάδης,  ενώ συντονιστικό ρόλο εκ μέρους του ΥΠΠΟΑ  έχει ο Βαγγέλης Παπαδάκης.
Βασικό κριτήριο στην επιλογή των σχημάτων είναι  να βρίσκονται στο ξεκίνημα της καλλιτεχνικής τους πορείας και να μην χρηματοδοτούνται από άλλον καλλιτεχνικό φορέα (ιδιωτικό ή δημόσιο) για την συγκεκριμένη πρόταση.
Οι ενδιαφερόμενοι καλλιτέχνες μπορούν να δηλώσουν την πρόθεση συμμετοχής τους με αίτημά τους προς το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού και  να συμπληρώσουν την συνημμένη αίτηση με αποστολή στο email: proves-megaron@culture.gr .
Έναρξη υποβολής αιτήσεων 7 Μαρτίου 2018.
Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήματος για τα σχήματα που επιθυμούν να κάνουν πρόβες τον Απρίλιο- Μάιο 2018 είναι η 18η Μαρτίου 2018 ενώ για όσους επιθυμούν να κάνουν τις πρόβες τους το διάστημα Ιούνιο – Ιούλιο, η  30η Απριλίου 2018.
Για διευκρινίσεις, τηλέφωνα: 210 8201737 Ευανθία Αγγελάκη, 213 1322627 Βαγγέλης Παπαδάκης.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail