1ο Διεθνές Φεστιβάλ Παραμυθιού και Αφήγησης

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Περιφέρειες

Το 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Παραμυθιού και Αφήγησης θα πραγματοποιηθεί 25-28 Μαΐου 2017 και ο 7ος Μαραθώνιος Παραμυθιού 26-28 Μαΐου 2017 στον Μορφωτικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Χαλκηδόνας.
Πρόκειται για ένα πλούσιο ολοήμερο πρόγραμμα εκδηλώσεων για παιδιά αλλά και μεγάλους που περιλαμβάνει αφηγήσεις – παρουσιάσεις παραμυθιών με θεατρικό τρόπο και την βοήθεια μουσικών οργάνων, θεατρικές παραστάσεις, θέατρο σκιών, ζωγραφική, μουσικές συναυλίες εμπνευσμένες από των χώρο των παραμυθιών, κουκλοθέατρο, δημιουργικά εργαστήρια για παιδιά και πολλές άλλες εκπλήξεις.
Δεν ξεχνάμε από εκεί που ξεκινήσαμε. Για αυτό για 7η συνεχόμενη χρονιά διοργανώνουμε τον 7ο Μαραθώνιο Παραμυθιού και ταξιδεύουμε στους πλανήτες και τα αστέρια για να βρούμε ποιο το ψέμα και ποια η αλήθεια μέσα από τα παραμύθια. 60 ώρες ασταμάτητα παραμύθια για μικρούς και για μεγάλους, 60 ώρες παραμύθια από όλο τον κόσμο και από όλους τους πολιτισμούς.
60 ώρες ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ και ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΗ.
Η οργανωτική επιτροπή καλεί τους δημιουργούς παιδικών θεμάτων, τους συγγραφείς παραμυθιών και διηγημάτων, καλλιτέχνες, θεατρικές ομάδες, εκπαιδευτικούς αλλά και όλους όσοι θέλουν να ζήσουν το δικό τους παραμύθι  να  συμμετάσχουν στο ταξίδι του 1ο Διεθνούς Φεστιβάλ Παραμυθιού και Αφήγησης  και του 7ου Μαραθωνίου Παραμυθιού.
Η Είσοδος είναι Ελεύθερη.