1η Διασχολική Γιορτή Διατροφής

ΑΤΤΙΚΗΣ ΘΕΜΑΤΑ Περιφέρειες

Η 1η Διασχολική Γιορτή Διατροφής πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019 στο Δήμο Παλλήνης στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Παλλήνης.

Οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων που συμμετείχαν ήταν του 1ου Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Παλλήνης, του 2ου Δημοτικού Παλλήνης, του 4ου Δημοτικού Παλλήνης, του 6ου Δημοτικού Παλλήνης, του 6ου Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Παλλήνης, του 7ου Δημοτικού και Νηιαγωγείου Παλλήνης.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Δήμαρχος Παλλήνης κ. Αθανάσιος Ζούτσος, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού Δημήτρης Μπαξεβάνης, η Αντιδήμαρχος Δηόσιας Υγείας και Περιβάλλοντος κ. Πόπη Ζινέλη και η Πρόεδρος του 1ου Δημοτικού Σχολείου κ. Μαρί Αθανασοπούλου.

Στην συνέχεια μίλησε η εκπαιδευτικός Χριστίνα Θεοδωροπούλου, η διαιτολόγος- διατροφολόγος, κ. Μαργαρίτα Μπουλούμπαση και έκλεισαν οι ομιλίες με τον συγγραφέα του βιβλίου Παναγιώτη Δημητρόπουλό που έπαιξε με τα παιδιά διάφορα παιχνίδια του βιβλίου και η εκδήλωσε έκλεισε με δώρα στους μικρούς μαθητές και φρουτοσουβλάκια.

Στην εκδήλωσε παρεβρέθηκαν: ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κωνσταντίνος Σμέρος , ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Παλλήνης Γεώργιος Μουρτζιάνος, η  Γραμματέας της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Μαρία Διακάκη, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Νεκτάριος Καλατζής-Ιωάννης Χαλκίδης-Παναγιλωτης Μερτίρης, η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου ” Ο Παλληνές”  η Βασιλική Γιακουμή και ο εκδότης “ΑΡΤΕΩΝ” Άρης Τσικοντούρης.

Χορηγοί στην εκδήλωση ήταν οι ιδιοκτήτες της εταιρίας “Φρουτοεμπορική και Μάρκετ Κρεάτων” Μάριος και Χρίστος Κοπτερίδης.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail