Χρυσό βραβείο για Δήμο Νάξου-Μικρών Κυκλάδων

ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ Περιφέρειες

Το μοναδικό «χρυσό» βραβείο στις Κυκλάδες απέσπασε ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στο διαγωνισμό «Best City Awards 2017», για έργα αποκατάστασης περιβάλλοντος.
Το βραβείο παρέλαβαν ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Μανόλης Πολυκρέτης. «Το βραβείο αυτό αποτελεί επιβράβευση των προσπαθειών επτά ετών, κατά τη διάρκεια των οποίων καταφέραμε να κατασκευάσουμε τον μεγαλύτερο στις Κυκλάδες Χώρο Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων και να αποκαταστήσουμε τις έντεκα χωματερές που υπήρχαν στα πέντε νησιά του δήμου. Επόμενος στόχος μας είναι η ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων» δήλωσε ο Δήμαρχος Μανόλης Μαργαρίτης κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ευχαριστώντας ταυτόχρονα τους διοργανωτές.
Η τελετή απονομής των βραβείων πραγματοποιήθηκε στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου με τη συμμετοχή περίπου 250 εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Δήμαρχοι από όλη τη χώρα, στελέχη Περιφερειών, υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων και δημοσιογράφοι ενημερώθηκαν για τις καλύτερες πρακτικές, τις καινοτόμες δράσεις και τις εφαρμοσμένες τεχνολογίες, οι οποίες εξασφαλίζουν καθαρό περιβάλλον, υγεία, ασφάλεια, πολιτισμό, ευκαιρίες εργασίας, οικονομική ανάπτυξη και τελικά καλύτερη ποιότητα ζωής στους πολίτες τους.