Φιλικός αγώνας μπάσκετ για Παιδικό Χωριό SOS

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Περιφέρειες

Τρόφιμα και είδη καθαριότητας για την ενίσχυση του Παιδικού Χωριού SOS στο Πλαγιάρι συγκεντρώθηκαν στο φιλικό αγώνα μπάσκετ «Τρίποντα Ζωής» μεταξύ των ομάδων Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος και του«Αριστοτέλη Σταυρού», που συνδιοργάνωσαν η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και ο Σύλλογος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος, υπό την αιγίδα του Δήμου Βόλβης. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9 Απριλίου 2017, στο κλειστό γυμναστήριο του Σταυρού.
Αγαπημένοι και καταξιωμένοι βετεράνοι καλαθοσφαιριστές, όπως οι Μ. Πρέλεβιτς, Δ. Μπουντούρης, Ε. Ρεντζιάς, Α. Κορωνιός, Γ. Σιγάλας, Ν. Γαλακτερός, Ε. Μπακατσιάς, Χ. Τσέκος, Χ. Κωνσταντινίδης, Ν. Τόλιας, Τ. Κόρφας, Γ. Μποσγανάς, Δ. Δημακόπουλος, Γ. Λημνιάτης, Γ. Μπαλογιάννης, Γ.Χρυσανθόπουλος, έδωσαν το «παρών» στο κλειστό γυμναστήριο του Σταυρού και αγωνίστηκαν για τη στήριξη της λειτουργίας του Παιδικού Χωριού SOS στο Πλαγιάρι.
«Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τις ομάδες Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος και του «Αριστοτέλη Σταυρού» για τη συμμετοχή τους στο φιλανθρωπικό αγώνα «Τρίποντα Ζωής» και την κοινωνική τους ευαισθησία να στηρίξουν έμπρακτα το παιδικό χωριό SOS στο Πλαγιάρι. Ευχαριστώ θερμά και τους φιλάθλους που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας να προσφέρουν τρόφιμα και είδη καθαριότητας για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού σκοπού της εκδήλωσης. Στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ένας από τους πυρήνες της κοινωνικής μας πολιτικής είναι η ενίσχυση εκδηλώσεων και δράσεων που ενδυναμώνουν την κοινωνική συνοχή και συνδράμουν το έργο φορέων και ιδρυμάτων, που προσφέρουν κοινωνικό έργο. Είμαστε και παραμένουμε δυναμικά παρόντες σε κάθε φιλανθρωπική δράση και πρωτοβουλία που βελτιώνει την ποιότητα ζωής ευαίσθητων κοινωνικά ομάδων. Οι περιστάσεις απαιτούν συλλογική συνείδηση, αλληλεγγύη και ενδιαφέρον για το διπλανό μας», υπογράμμισε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος ευχαρίστησε το Δήμο Βόλβης για τη φιλοξενία της εκδήλωσης.
«Η δυναμική παρουσία αθλητών και φιλάθλων σήμερα στο γήπεδο του Σταυρού για τον αγώνα ‘Τρίποντα Ζωής’ αποδεικνύει ότι νικητής του αγώνα είναι η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μέσα από αυτή τη διοργάνωση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με την πολύτιμη συνδρομή των φιλάθλων που παρακολούθησαν τον αγώνα, μπορούμε να κάνουμε καλύτερη την καθημερινότητα των παιδιών που φιλοξενούνται και μεγαλώνουν στο παιδικό χωριό SOS στο Πλαγιάρι», δήλωσε ο περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλονίκης και υπεύθυνος για τη διοργάνωση της φιλανθρωπικής εκδήλωσης «Τρίποντα Ζωής» Βασίλης Ανατολίτης».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail