Το 2ο Φεστιβάλ Τεχνών Πνευματικού Κέντρου Μοσχάτου

ΑΤΤΙΚΗΣ Περιφέρειες

Το Φεστιβάλ Τεχνών συνεχίζει την πορεία του στο Μοσχάτο. Από τις 17 έως τις 22 Ιουνίου 2018, στις 20.30 το βράδυ, στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου (πλησίον Δημαρχείου) οι πολίτες θα ψυχαγωγηθούν, με ελεύθερη είσοδο, με μία σειρά συναυλιών και με παράσταση θεάτρου σκιών.
Το πρόγραμμα ξεκινάει την Κυριακή 17 Ιουνίου 2018 με τα νεανικά συγκροτήματα
«Ταξιδιώτες» και «Maison de Fous».
Τη Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018 οι πολίτες θα ταξιδέψουν μουσικά στη ρομαντική Αθήνα του παρελθόντος με την ερμηνεία του Γιώργου Σαλαμπάση, ενώ την Τρίτη 19 Ιουνίου το μουσικό ταξίδι συνεχίζεται με αφιέρωμα στο ρεμπέτικο τραγούδι, με τον Δημήτρη Κοντογιάννη.
Την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018 οι μικροί φίλοι θα διασκεδάσουν με την παράσταση «ο Καραγκιόζης στο νησί των κατεργαρέων» από το θίασο του Μιχάλη Θεοδωρόπουλου, ενώ την Πέμπτη 21 Ιουνίου συνεχίζουν  οι RadioMix και η Σοφία Βόσσου.
Το 2ο Φεστιβάλ Τεχνών θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018 με τη μεγάλη συναυλία με τον Δημήτρη Μπάση, στη διοργάνωση της οποίας συμμετέχει και ο Εμπορικός Σύλλογος Μοσχάτου με πολλές εκπλήξεις. Στη συναυλία οι πολίτες θα έχουν την ευκαιρία να ενισχύσουν την Κοινωνική Μέριμνα Μοσχάτου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail