«Το Χρυσαφένιο Κουκούτσι»

Βιβλίο

«Κάπου, κάπως, κάποτε …. Ένα μικρό κορίτσι, δεν ήθελε ούτε να ακούσει για φρούτα. Τι και εάν όλοι της έλεγαν πως κάνουν καλό στην υγεία και την ανάπτυξη της, εκείνη αμετανόητη….
Γλυκά και πάλι γλυκά….
Μέχρι που κάποιοι αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα «χεριά» τους ή πιο συγκεκριμένα στα κοτσάνια τους…
Βρήκαν και σύμμαχο για να την επαναφέρουν στον «Ίσιο δρόμο»
Θα τα καταφέρουν άραγε; «Αναφέρει ο συγγραφέας Παναγιώτης Δημητρόπουλος στο βιβλίο του για την υγιεινή διατροφή, τους οικογενειακούς δεσμούς και την αγάπη για την φύση το οποίο έκδοσε η Ελληνοεκδοτική.
Βιογραφία
Ο Παναγιώτης Δημητρόπουλος γεννήθηκε την 1η Ιουνίου του 1976 στα Χανιά αλλά τα εφηβικά του χρόνια τα έζησε στην Αμαλιάδα.
Το 1997 πέτυχε σε Πανελλαδικό Διαγωνισμό των Ενόπλων Δυνάμεων και κατατάχθηκε με τον βαθμό του Λοχία στον Ελληνικό Στρατό, όπου υπηρετεί μέχρι σήμερα με τον βαθμό του Αρχιλοχία. Έλαβε μέρος σε ειρηνευτικές αποστολές στο Κόσσοβο και για την προσφορά του τιμήθηκε με εύφημο μνεία από το ΝΑΤΟ, το ΥΠΕΘΑ και το ΓΕΣ.
Ασχολήθηκε με την συγγραφή παιδικών βιβλίων μεταξύ των οποίων εξέδωσε στην Ελληνοεκδοτική το βιβλίο «Ο Μπαμπάςμου ο Ηρωάς μου».
Πιστεύει ότι κανείς δεν γράφει, εάν δεν διαβάζει συνεχώς, γι αυτό από το 2010 παρακολουθεί μαθήματα στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο και συγκεκριμένα στο τμήμα Ανθρωπιστικών Σπουδών του Ελληνικού Πολιτισμού.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail