Τουρκία εκτός Νταβός

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΘΕΜΑΤΑ

Δεν θα παραβρεθεί στο Νταβός ο Ερντογκάν ούτε και εκπρόσωπος της Τουρκικής κυβέρνησης ενώ αναμένεται ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης εκτός από τις επιχειρηματικές συναντήσεις μέσα στο πλαίσιο των πολιτικών επαφών να συναντηθεί και με τον Πρόεδρο Τραμπ, σύμφωνα με κυβερνητικές πληροφορίες.
Στην πολιτική ενημέρωση που πραγματοποίησε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας ανέφερε ότι «Δεν υπάρχει πρόθεση της Ρωσίας για αναγνώριση του ψευδοκράτους και αυτές τις πληροφορίες τις μεταφέρουν τα τούρκικα δημοσιογραφικά μέσα μόνο. Γενικότερα υπάρχει καταδίκη της Τουρκίας και αποδοκιμάζονται οι απόψεις της από όλους τους ηγέτες. Η Ελληνική κυβέρνηση δεν κάνει τίποτε άλλο να προασπίζει τα εθνικά μας δικαιώματα.»
Για την απεργία που θα πραγματοποιήσουν την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020 οι κάτοικοι του Βορείου Αιγαίου για το μεταναστευτικό τόνισε «Προσπαθούμε να ενημερώσουμε τους κατοίκους για τον σχεδιασμό μας και προχωράμε ταχύτατα στις επιστροφές μεταναστών καθώς και στις διαδικασίες ασύλου για όσους το δικαιούνται».
Τέλος αύριο Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020 στις 10:30 το πρωί η Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων θα ψηφίσει την νέα Πρόεδρο της Δημοκρατίας για πρώτη φορά γυναίκα την Αικατερίνη Σακελλαροπούλου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail