Τιμητική εκδήλωση για Λιμενικό Ταμείο Σκύρου

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΘΕΜΑΤΑ

Εκδήλωση για απόδοση τιμής στην Ομάδα «Σκύρος 2016», πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 15 Μαΐου 2017, στο Αμφιθέατρο των Κεντρικών Γραφείων της CYTA στη Λευκωσία.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, έγινε επίσης παρουσίαση από τη Δρα Κωνσταντίνα Σκαναβή, Διευθύντρια Εργαστηρίου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Αγωγής και Επικοινωνίας του προγράμματος στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, για την Παγκόσμια διάκριση που πέτυχαν με την ομάδα «Σκύρος 2016» για το δημοφιλέστερο παγκοσμίως βίντεο για την κλιματική αλλαγή που βραβεύτηκε τον Νοέμβριο του 2016 στο Μαρακές στο πλαίσιο των εργασιών της Παγκόσμιας Διάσκεψης για το κλίμα, αποτέλεσμα της συνεργασίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου και του Λιμενικού Ταμείου Σκύρου και της πρακτικής άσκησης των φοιτητών του τμήματος Περιβάλλοντος στο Λιμάνι της Λιναριάς Σκύρου. O κ Κυριάκος Αντωνόπουλος, Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου  Σκύρου αναφέρθηκε στις περιβαλλοντικές πρωτοβουλίες που έχουν αναληφθεί στο πρότυπο λιμάνι της Σκύρου και παρουσίασε το Νησί της Σκύρου τη Ναυτική  εταιρεία Σκύρου και το πολυβραβευμένο Λιμάνι της, την  Λιναριά. Η CYTA τίμησε για την επιτυχία τους, τόσο την κα Σκαναβή και τον κ Αντωνόπουλο, όσο και την ομάδα φοιτητών του Πανεπιστήμιου Αιγαίου που δούλεψε στο πρόγραμμα «Σκύρος 2016» για το Λιμένα Σκύρου.
Η Ομάδα «Σκύρος 2016» παρέμεινε στην Κύπρο από τις 14 μέχρι τις 17 Μαΐου 2017.
Την Κυριακή 14 Μαΐου μετέβη στις εγκαταστάσεις του ΡΙΚ όπου την υποδέχθηκε ο Πρόεδρος του ΡΙΚ κος Θανάσης Τσώκος, την ξενάγησε στο νέο Μουσείο του ΡΙΚ και παρέθεσε δείπνο.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail