Συνεστίαση Κρητών Περιστερίου

ΚΡΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συνεστίαση της Αδελφότης Κρητών Περιστερίου στα νέα γραφεία του Συλλόγου, Αρκαδίας 35 Περιστέρι.
Η Πρόεδρος του Συλλόγου κα Βικτωρία Λιλυμπάκη καλωσόρισε του παρευρισκόμενους και τόνισε στο λόγος της «πόσο επιτακτική ανάγκη είναι να είμαστε όλοι μαζί στις δύσκολες μέρες που βρισκόμαστε» και υποσχόμενη ότι θα βρίσκεται πάντα στο Σύλλογο και στις εύκολες και δύσκολες στιγμές όπως πάντα έκανε. Έδωσε το λόγο στο Δήμαρχο Περιστερίου κ. Ανδρέα Παχατουρίδη ο οποίος συμφώνησε με την Πρόεδρο του Συλλόγου.
Στην εκδήλωση προσφέρθηκαν κρητικές νοστιμιές, και πλαισιώθηκε από ζωντανή κρητική παραδοσιακή μουσική με τους Μάνο Βλαχάκη στη λίρα, Δημήτρη Ράπτη στο λαούτο, Φάνης Μαυρομουστακάκης λαούτο και Σίμος Κουφάκης στα κρουστά. Το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: Ο Δήμαρχος Περιστερίου κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, η Αντιδήμαρχος κα Μαίρη Τσιώτα, ο Αντιδήμαρχος κ. Τάσος Θεοδωράκος, ο Αντιδήμαρχος κ. Βασίλης Μπέτσης, ο Αντιδήμαρχος κ. Παναγιωτόπουλος Παναγιώτης, ο Αντιδήμαρχος κ. Λύκος Παναγιώτης, ο κ. Καρχιμάκης Μιχάλης υποψήφιος Βουλευτής το ΚΙΝΑΛ, ο κ. Αυγουστιδης Γιώργος Δημοτικός Σύμβουλος, ο Πρόεδρος τον Τρίτεκνων κ. Δροσάκης Μανώκης, ο Πρόεδρος τον Ηπειρωτών κ. Ζήκος Κόντης, ο Πρόεδρος του συλλόγου Κρητών Χαϊδαρίου κ. Χριστόδουλάκης Απόστολος, ο Πρόεδρος του συλλόγου Κρητών Αγ. Βαρβάρας κ. Πρεντάκης Παντελής, Αντιπρόσωποι από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Κρητικών Πολιτιστικών Σωματείων, ο κ. Κουρσάρος Αντώνης από την ηλεκτρονική εφημερίδα Πιστούνι Σιτι, η κα Φωφώ Ζουλάκη δημοσιογράφος – παρουσιάστρια, πολλοί υποψήφιοι δημοτικοί και νομαρχιακοί σύμβουλοι και πάρα πολλοί φίλοι του συλλόγου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail