Συνεργασία Δήμου Ηρακλείου-«Χαμόγελο του Παιδιού»

ΚΡΗΤΗ Περιφέρειες

Η αναγκαιότητα συνεργασίας των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου Ηρακλείου, με το εθελοντικό σωματείο «Χαμόγελο του Παιδιού», εξετάστηκε στη συνάντηση που είχαν η αντιδήμαρχος, Μαρία Καναβάκη, με τον πρόεδρο του σωματείου, Κώστα Γιαννόπουλο στη Λότζια. Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, συμφωνήθηκε το προσεχές διάστημα να υπάρξει νέα ενημερωτική συνάντηση, των στελεχών του «Χαμόγελου» στο Ηράκλειο με τα υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου, προκειμένου να αναπτυχθεί ένα οργανωμένο δίκτυο επικοινωνίας και αλληλοβοήθειας.
Η αντιδήμαρχος συνεχάρη τον κ. Γιαννόπουλο για το σημαντικό κοινωνικό έργο που επιτελεί το «Χαμόγελο» και τόνισε ότι ο Δήμος Ηρακλείου θα είναι δίπλα στον οργανισμό σε οτιδήποτε χρειαστεί. Ο κ. Γιαννόπουλος από την πλευρά του την ενημέρωσε, ότι το «Σπίτι του Χαμόγελου» που ετοιμάζεται στο Ηράκλειο θα έχει τη δυνατότητα, μεταξύ άλλων, να φιλοξενεί και παιδιά – θύματα βίας.
Στη συνάντηση παρευρέθησαν επίσης ο διευθυντής Κοινωνικής Ανάπτυξης του Δήμου, Φανούρης Οικονομάκης και τα στελέχη του Κέντρου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης στην Κρήτη του «Χαμόγελου του Παιδιού», Φωτεινή Παπαδάτου και Δέσποινα Ανουσάκη.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail