Συναυλία αφιέρωμα στον Σταύρο Κουγιουμτζή

ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Περιφέρειες

Μια μαγική βραδιά θα ζήσει το φιλόμουσο κοινό του Βόλου την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017 και ώρα 8.00 μ.μ, στο Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Ιωνίας Βόλου, θα πραγματοποιηθεί συναυλία αφιερωμένη στον σπουδαίο Έλληνα δημιουργό, τον Σταύρο Κουγιουμτζή, με την παρουσία της συζύγου του συνθέτη Αιμιλίας Κουγιουμτζή, του αγαπημένου φίλου και σπουδαίου ερμηνευτή Κώστα Σμοκοβίτη και τη συμμετοχή και άλλων σπουδαίων ερμηνευτών, μουσικών και χορωδών.
Την εκδήλωση, συνδιοργανώνουν, στα πλαίσια σειράς μεγάλων εκδηλώσεων με τίτλο «Μέρες Μουσικής στην πόλη των Αργοναυτών», ο Σύλλογος Ελασσονιτών Ν. Μαγνησίας, το παγκόσμιο Δίκτυο «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ»-Δευτεροβάθμιος Φορέας  Πολιτισμού και Επιστημών και ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής  Βόλου.
Στη συναυλία -αφιέρωμα για τον αγαπημένο συνθέτη συνεργάζονται εξαιρετικοί ερμηνευτές, όπως είναι ο εμβληματικός και αγαπημένος φίλος του Στ. Κουγιουμτζή Κώστας Σμοκοβίτης, ο οποίος είναι ο κύριος ερμηνευτής της βραδιάς, μαζί με τους εξαιρετικούς ερμηνευτές Έρρικα Πατρικίου, Κώστα Ζεμπίλ, Δημ. Γκαλογιάννη και Μαρία Κωσταράκη.
Την καλλιτεχνική διεύθυνση της ορχήστρας έχει ο Τόλης Κόκκινος, ενώ στο μεγάλο αυτό γεγονός συμμετέχει η Χορωδία Ενηλίκων «ΙΩΝΙΑ», με μαέστρο την Κορνηλία Φραγκογιάννη.
Τις χορογραφίες έχει αναλάβει η Βάσω Τηλιοπούλου, που συμμετέχει με τους χορευτές της Σχολής Χορού Chorus Line Βόλου.