Συλλαλητήριο ΠΟΕ-ΟΤΑ στη Δ.Ε.Θ.

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΘΕΜΑΤΑ

Σειρά επισκέψεων και παρεμβάσεων για θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκηση διοργανώνει η Εκτελεστική Επιτροπή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.), με αφορμή την παρουσία κλιμακίου της Ομοσπονδίας στη 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (Δ.Ε.Θ.). Πιο συγκεκριμένα:
1. Την ΠΕΜΠΤΗ και ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 7 και 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017, θα πραγματοποιηθούν από συνδικαλιστικά στελέχη της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α περιοδείες, επισκέψεις και συναντήσεις σε χώρους εργασίας της Κεντρικής Μακεδονίας και του Νομού Θεσσαλονίκης, προκειμένου  οι εργαζόμενοι να ενημερωθούν για το πρόγραμμα δράσης και το πλαίσιο αιτημάτων της Ομοσπονδίας, αλλά και να συζητηθούν ζητήματα και προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι εργαζόμενοι, καθώς επίσης και να οργανωθεί με τον καλύτερο τρόπο η μαζική συμμετοχή τους στο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ της Δ.Ε.Θ.
2. Το ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017, στις 6.00 το απόγευμα, οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση θα συμμετέχουν μαζικά στο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ στο Άγαλμα Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη.