Συλλήψεις παραβατικών μεταναστών

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΘΕΜΑΤΑ

«Θα γίνουν συλλήψεις σε όσους δημιούργησαν το πρόβλημα στη Μόρια ενώ η κυβέρνηση θα ανακοινώσει και άλλες ενέργειες για όσους προκαλούν προβλήματα στις δομές» απάντησε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Στέλιος Πέτσας σε ερώτηση του Πρακτορείου Ειδήσεων Ην-Ων κατά την διάρκεια της πολιτικής ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.
Ακόμη διευκρίνισε «Η κυβέρνηση δεν μπόρεσε να προχωρήσει στη δημιουργία της κλειστής δομής στη Λέσβο τον Φεβρουάριο του 2020 και καλεί την τοπική κοινωνία να συνεργαστεί για να ολοκληρωθεί το έργο όπως έγινε στη Σάμο. Προκαλούν τέτοιες ενέργειες να ξέρουν ότι δεν θα φεύγουν από τις δομές που έχουν τοποθετηθεί παρά μόνο τα ασυνόδευτα παιδιά όπως κάναμε στη Μόρια.
Για το θέμα της Τουρκίας ήδη ενημερώθηκε το ΝΑΤΟ και έγινε η συζήτηση για τις τουρκικές προκλήσεις και ότι το θέμα που υπάρχει μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας για συήσηση είναι ή οριοθέτηση συγκεκριμένων θαλασσίων ζωνών. Για μεν την οικονομία η Ελλάδα πλέον ανέβηκε στην 49η θέση και παρά την κρίση βρίσκεται στις 63 πιό αναπτυγμένες χώρες. Τέλος προχωρά η κυβέρνηση στο σβήσιμο του λιγνίτη και στην δημιουργία φωτοβολταϊκών πάρκων, υδροπόνησης, αγροτικού τουρισμού, κέντρο βιομάζας, επιχειρηματικών πάρκων, για τις περιοχές Μεγαλόπολη, Κοζάνη και Δυτική Μακεδονία. Παράλληλα θα δημιουργηθεί το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail