Στοχοποίηση μέλους ΣΕΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τον λεκτικό προπηλακισμό και τις ευθείες απειλές για τη σωματική ακεραιότητα που εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΠΟΕ ΥΠΠΟ κ. Ι. Παπαγεωργόπουλος απέναντι σε μέλος του ΣΕΑ, μέχρι πρότινος μέλος του ΔΣ του ΣΕΑ και μέλος του νέου διοικητικού συμβουλίου του Ταμείου Αλληλοβοήθειας Υπαλλήλων ΥΠΠΟ, κατά τη συνεδρίαση του Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΕ ΥΠΠΟ στις 18-1-2018, καταδικάζει ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων.
Σε ανακοίνωση υπογραμμίζεται «Όπως έχει γίνει ευρέως γνωστό, έχει πραγματοποιηθεί διαχειριστικός έλεγχος στο Ταμείο αλληλοβοηθείας του ΥΠΠΟΑ, έχουν διατυπωθεί ερωτήματα κι έχουν ζητηθεί απαντήσεις. Κατά την παρούσα, κρίσιμη χρονική περίοδο για το μέλλον του Ταμείου Αλληλοβοηθείας, θα πρέπει να εξασφαλιστεί ότι το Ταμείο θα εξακολουθήσει να εξυπηρετεί τις ανάγκες των εργαζομένων, με βάση τις αρχές της χρηστής διοίκησης, της διαφάνειας και της συνδικαλιστικής δεοντολογίας, μακριά από οποιεσδήποτε πολιτικές σκοπιμότητες.
Ο Σύλλογος Ελλήνων  Αρχαιολόγων δηλώνει ότι θα βρίσκεται στο πλευρό της συνάδελφου και καλεί τον πρόεδρο της ΠΟΕ-ΥΠΠΟ να ανακαλέσει δημόσια τα λεχθέντα, που δεν αρμόζουν στην εμβέλεια του αξιώματος του».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail