Πύρινη κόλαση

ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΘΕΜΑΤΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε συναγερμό όλες οι Περιφέρειες της Ελλάδος, με απόφαση της κυβέρνησης απαγορεύεται η κυκλοφορία σε δάση και σε πάρκα.  Σχέδιο καταστροφής του δασικού πλούτου επιχειρείται σχεδόν σε όλες τις περιοχές της χώρας. Συγκεκριμένα στη Περιφέρεια Αττικής δημιουργήθηκαν νέες εστίες φωτιάς ξεκινώντας χθες από την Ιπποκράτειο Πολιτεία και επεκτάθηκε στο Κρυονέρι, στις Αφίδνες, τον Άγιο Στέφανο ενώ εκκενώθηκαν και οι περιοχές Πολυδένδρι και Καπανδρίτι.
Σύμφωνα με την αστυνομία πρόκειται για νέους εμπρησμούς και μετά από αυτόπτες μαρτυρίες στην Ιπποκράτειο Πολιτεία έχουν ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.
Ακόμη απαγορεύεται η κυκλοφορία των οχημάτων σε όλους τους οδικούς άξονες και των δύο ρευμάτων του εθνικού δρόμου Αθηνών – Λαμίας καθώς και στο ρεύμα Αθηνών-Θεσσαλονίκης από την Αττική έως και την Φθιώτιδα.
Στην Εύβοια στο Μαντούδι στη περιοχή της Λίμνης και της Αγίας Άννας απαγορεύεται η κυκλοφορία στο δρόμο Χαλκίδας-Αιδηψού. Πρέπει να σημειωθεί ότι από τα ξημερώματα έως στις 1:30 το μεσημέρι από την παραλία της Αγίας Άννας και τη περιοχή Ψαροπούλι απεγκλωβίστηκαν 631 άτομα και για την βοήθεια αυτή συνέβαλαν τρία ιδιωτικά πλοιάρια και άλλα τρία του Λιμενικού.
Στη Πελοπόννησο απαγορεύεται η κυκλοφορία οχημάτων λόγω πυρκαγιάς στο οδικό δίκτυο Κορίνθου-Τρίπολης -Καλαμάτας και στη Λευκρό-Σπάρτης.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail