Πρόσληψη υπαλλήλων Δήμου Βόλου

ΗΠΕΙΡΟΥ Περιφέρειες

Ομόφωνη απόφαση για πρόσληψη 90 ατόμων τακτικού προσωπικού έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου, στην σημερινή έκτακτη συνεδρίασή του. Η Δημοτική Αρχή δεσμεύτηκε δε, ότι δεν θα αυξηθούν τα δημοτικά τέλη για να καταβληθεί το ποσό του 1,4 εκ. ευρώ, που απαιτείται για τη μισθοδοσία τους.
Σε ερώτηση της επικεφαλής της α’ ελάσσονος μειοψηφίας, κ. Νατάσσας Οικονόμου σχετικά με το ύψος των λειτουργικών εξόδων της υπηρεσίας και αν μπορούν τα έξοδά αυτά να καλυφθούν από τα τέλη των πολιτών, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών, κ. Ανδ. Ζέρβας απάντησε πως ισοσκελίζονται κανονικά και στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο θα έρθουν αναλυτικά τα ποσά.
Τον κίνδυνο, με αφορμή τις προσλήψεις να γίνουν αυξήσεις στα τέλη καθαριότητας επισήμανε ο επικεφαλής της β’ ελάσσονος μειοψηφίας Μιχάλης Μιτζικός, ο οποίος συμφώνησε με τις προσλήψεις, ενώ ο κ. Θ. Θεοδώρου διαβεβαίωσε ότι δεν θα γίνει αύξηση στα δημοτικά τέλη.
Ο επικεφαλής της ΛΑΣ, κ. Απ. Νάνος από την πλευρά του, ανέφερε πως εξαιτίας της συμφωνίας που έχει κάνει η κυβέρνηση, επιτρέπονται προσλήψεις μόνο ανταποδοτικού χαρακτήρα και έτσι, αντί για 10.000 θέσεις, ενέκρινε τις 6.500, με αποτέλεσμα να μείνουν εκτός των Δήμων πολλοί άνεργοι.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail