Πρωταθλητής τζετ σκι Νίκος Φλώρος

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Ο Νίκος Φλώρος κέρδισε τους  τρείς από τις 10 αγώνες που έγιναν με απόλυτη επιτυχία στο Μπάτη του Παλαιού Φαλήρου, ενώ είχε και δύο 2ες θέσεις στους δύο άλλους αγώνες που είχε συμμετοχή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα τζετ σκι 2018.
Τον Φλώρο που κέρδισε και τις δύο κούρσες – διαδρομές στην stock κατηγορία και μία στην κατηγορία open, ακολούθησε με δύο πρωτιές ο Σίμος Χατζηπαντελής που νίκησε και τις δύο ημέρες στην κατηγορία Novice, την κατηγορία των νέων οδηγών.
Από μια πρωτιά πήραν οι Βαγγέλης Μπουρίκας (Pro Ski), Νίκος Μεζίτης (Ν/Α), Λευτέρης Λιγνός (Pro Ski), ο Θοδωρής Λαδογιάννης (Ν/Α) και ο Γιάννης izmir sınırsız escortlar Λεμπέσης που είχε και ακόμα δύο 2ες θέσεις. Στα αξιοσημείωτα είναι σίγουρα και οι τρεις 3ες θέσεις του Αντώνη Κόκα, ενώ μοναδική γυναίκα που συμμετείχε ήταν και πάλι η Μάρω Σακελλαροπούλου που ανέβηκε μάλιστα και στο βάθρο (σ.σ. ήταν 3η στα Pro Ski).
Οι 35 κορυφαίοι οδηγοί του τζετ σκι πρόσφεραν πολύ θέαμα και έδωσαν πολύ δυνατές θαλάσσιες μάχες κυριολεκτικά δίπλα στην παραλία χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα, μιας και ο Δήμος του Παλαιού Φαλήρου και το Λιμεναρχείο Σαρωνικού είχαν φροντίσει για όλες τις λεπτομέρειες και πάνω απ’ όλα για την ασφάλεια των οδηγών και των λουομένων. Μάλιστα ο Δήμαρχος Διονύσης Χατζηδάκης έδωσε το παρών και τις δύο μέρες της διοργάνωσης, ενώ το ίδιο έκαναν και οι εκπρόσωποι του Λιμενικού Σώματος με επικεφαλή τον Υποδιοικητή του Α’ Λιμενικού Τμήματος Φλοίσβου, Χαράλαμπο Τσετσέκο.
Οι τρεις πρώτοι νικητές του Σαββάτου (12/05):
Κατηγορία Stock
1. Φλώρος Νίκος, 2. Πολίτης Παντελής, 3. Αλαφραγκής Αλέξανδρος
Κατηγορία Pro Ski
1. Μπουρίκας Βαγγέλης, 2. Φλώρος Νίκος, 3. Σακελαροπούλου Μάρω
Κατηγορία Open
1. Φλώρος Νίκος, 2. Λεμπέσης Γιάννης, 3. Κόκας Αντώνης
Κατηγορία Ν/Α
1. Μεζίτης Νίκος, 2. Μπόγδανος Σπύρος, 3. Ντουρουντάκης Γιώργος
Κατηγορία Novice
1. Χατζηπαντελής Σίμος, 2. Δημούσης Γιώργος, 3. Davidakos David
Οι τρεις πρώτοι νικητές της Κυριακής (13/05)
Κατηγορία Stock
1. Φλώρος Νίκος, 2. Λεμπέσης Γιάννης, 3. Κόκας Αντώνης
Κατηγορία Pro Ski
1. Λιγνός Λευτέρης, 2. Μπουρίκας Βαγγέλης, 3. Σακελαροπούλου Μάρω
Κατηγορία Open
1. Λεμπέσης Γιάννης, 2. Φλώρος Νίκος, 3. Κόκας Αντώνης
Κατηγορία Ν/Α
1. Λαδογιάννης Θοδωρής, 2. Ντουρουντάκης Γιώργος, 3. Μπόγδανος Σπύρος
Κατηγορία Novice
1. Χατζηπαντελής Σίμος, 2. Davidakos David, 3. Τριανταφύλλου Άρης
Εκτός από τον Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου Διονύση Χατζηδάκη το παρών έδωσαν στο Μπάτη του Παλαιού Φαλήρου και οι Αντιδήμαρχοι Γιάννης Φωστηρόπουλος και Γιώργος Ασημακόπουλος.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail