Πρωταθλήτρια Ελλάδας η Κατερίνα Παυλίδου

Πρωταθλήτρια Ελλάδας αναδείχθηκε η Κατερίνα Παυλίδου στο 40ο Πανελλήνιο Ατομικό Πρωτάθλημα Γυναικών που διοργανώθηκε από 2 έως 10 Ιανουαρίου 2018 στην Θεσσαλονίκη, με σύστημα πουλ απλών συναντήσεων και συμμετοχή 10 σκακιστριών. Οι αγώνες έγιναν σε αίθουσα του ξενοδοχείου Hotel Filippion Thessaloniki με συνδιοργανωτές την Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Θεσσαλονίκης – Χαλκιδικής και  τα σωματεία Σκακιστικός Σύλλογος Πεύκων Θεσσαλονίκης και Σκακιστική Ακαδημία Συκεών Νεάπολης.
Η WIM Κατερίνα Παυλίδου με 7 βαθμούς σε 9 αγώνες κατέλαβε την 1η θέση  και την ακολούθησαν στη 2η θέση η WFM Χαριτωμένη Μαρκαντωνάκη με 6,5 και στην 3η η WIM Ιουλία Μάκκα με 6.
Επίσης τα Πανελλήνια Ανοιχτά Ατομικά Πρωταθλήματα 2018, τα οποία ενσωματώθηκαν στο Διεθνές Τουρνουά 40 ΧΡΟΝΙΑ «ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ» 2018 πραγματοποιήθηκαν επίσης από 2 έως 8 Ιανουαρίου 2018  στο ξενοδοχείο «ΦΙΛΙΠΠΕΙΟΝ» στη Θεσσαλονίκη.
Πρωταθλητής Ελλάδας στο 28Ο Πανελλήνιο Ανοιχτό Ατομικό Πρωτάθλημα αναδείχθηκε ο FM Ευγένιος Ιωαννίδης (6,5/9) και πρωταθλήτρια Ελλάδας στο αντίστοιχο ανοιχτό πρωτάθλημα γυναικών αναδείχθηκε η WFM Γεωργία Γράψα (5/9).

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Written by