Προώθηση Κρητικής διατροφής

ΑΤΤΙΚΗΣ Περιφέρειες

Την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019 εντός του Ζαππείου Μεγάρου, πραγματοποιήθηκε η επιστημονική εκδήλωση με θέμα «Διατροφή-Άσκηση-Διέξοδος», από την επιστημονική επιτροπή προώθησης της Κρητικής διατροφής και την κα Υρώ Δασκαλάκη.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και χαιρέτησε ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης τονίζοντας «Η διατροφή και η καθημερινή ρουτίνα των ελληνικών τόπων που παράγουν αιωνόβιους είναι το μήνυμα προς τη διεθνή κοινότητα για την βιωματική εμπειρία Υγείας και Ευεξίας που προσφέρει η Ελλάδα».
Ομιλητές ήταν ο Πρόεδρος της Ένωσης Διαιτολόγων Ελλάδος κ. Κανελλάκης Σπυρίδων, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Κρητών Επιστημόνων – Αγγειοχειρουργός κ. Φασουλάκης Μύρων, ο Ασημένιος Ολυμπιονίκης κωπηλασίας κ. Μούγιος Δημήτρης, η Ολυμπιονίκης κολύμβησης κα Νιαγκουάρα Νέρυ, η Κλινική διαιτολόγος-διατροφολόγος της κα. Μπουλούμπαση Μαργαρίτα, η κα Άννα Νικολακάκη εκ μέρους της ΑΝΕΚ και ο Πρόεδρος φοιτητικής ένωσης Κρητών Αττικής κ. Τζιράκης Παναγιώτης.
Στην εκδήλωση τιμήθηκαν για την κοινωφελή τους δράση η Γενική Γραμματέας Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών κα Ζυγούρη Σταυρούλα – Oλυμπιονίκης πάλης καθώς και η Ιατρός κα Μελιάδου Ελένη από το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΙΣΑ) και της Εκκλησίας της Ελλάδος.
Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, της Ένωσης Διαιτολόγων Ελλάδος, του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών, της Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας, του Συνδέσμου Κρητών Επιστημόνων και της Φοιτητικής Ενωσης Κρητών Αττικής.

Υποστηρικτές είναι η Περιφέρεια Κρήτης, η ΑΝΕΚ, ο Ομιλος ξενοδοχειακών επιχειρήσεων Γιαννούλη, το νερό Samaria και το Ι. Κτέο Βόλου-Κυκλαδων.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail