Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου, στον Α/Κ Πάχης, περιοχής Δήμου Μεγαρέων, για το χρονικό διάστημα από 1 Ιουνίου 2018 έως 30 Ιουνίου 2018, λόγω εκτέλεσης εργασιών διαμόρφωσης ισόπεδης κυκλικής διασταύρωσης, καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου, ως εξής:
Α΄ ΦΑΣΗ:
– Τον περιορισμό του πλάτους του οδοστρώματος της κάθετης οδού του Α/Κ Πάχης, μέχρι τη συμβολή της με τον κλάδο εξόδου σε 5,50 μέτρα και μετά τη συμβολή σε 5,05 μέτρα, κατεύθυνση προς Πάχη.
– Τον περιορισμό του πλάτους του οδοστρώματος της κάθετης οδού του Α/Κ Πάχης μέχρι τη συμβολή της με τον κλάδο εισόδου του αυτοκινητοδρόμου προς Αθήνα σε 4,50 μέτρα  και μετά τη συμβολή σε 7,35 μέτρα , κατεύθυνση προς Μέγαρα.
Β΄ ΦΑΣΗ:
Τον περιορισμό του πλάτους του οδοστρώματος της κάθετης οδού του Α/Κ Πάχης έως τη συμβολή της με τον ισόπεδο κυκλικό κόμβο και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας σε  4,50 μέτρα. Ο κλάδος εξόδου από τον αυτοκινητόδρομο στην κατεύθυνση από Κόρινθο θα περιοριστεί σε οδόστρωμα πλάτους 4,50 μέτρα. Ο νέος κλάδος εισόδου στον αυτοκινητόδρομο προς Αθήνα θα περιοριστεί σε πλάτος 4,50 μέτρων.
Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.