Πολιτιστικές Εκδηλώσεις

ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ Περιφέρειες

Οι νέες πολιτιστικές εκδηλώσεις στην Κέρκυρα είναι:
– Στις Αλευραποθήκες στο Παλαιό Φρούριο φιλοξενείται έκθεση ζωγραφικής Oltremare που ξεκίνησε στις 10 Μαΐου, απο τη Βενετία συνεχίζεται στην Κέρκυρα και στη συνέχεια θα ταξιδέψει στο Πόρεκ της Κροατίας από τις 10 Σεπτεμβρίου, για να ολοκληρώσει τον πρώτο κύκλο της.
– Στους Παξούς και συγκεκριμένα στο παλιό σχολείο του Λογγού θα φιλοξενείται έως τις 3 Σεπτεμβρίου η έκθεση χαρακτικής της Federica Galli.
– Το 8ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων διοργανώνει Κερκυραϊκή Βραδιά με τη συμμετοχή της Χορωδίας του Πολιτιστικού Συλλόγου Πετριτή και του Χορευτικού Τμήματος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κάτω Γαρούνα, το Σάββατο 26 Αυγούστου 2017, στις 20:30 στο Προσκοπείο (Φαληράκι) με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.
– Ο Λάκης Παπαδόπουλος και ο Γιάννης Μηλιώκας έρχονται στο Παλαιό Φρούριο την Τετάρτη 23 Αυγούστου για μία μοναδική εμφάνιση. Μαζί τους ο Γιώργος Γάκης. Τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του διεθνούς οργανισμού της Unesco.
– Το Σάββατο 26 Αυγούστου στην πλατεία Δημαρχείου θα δώσει συναυλία η μπαντίνα Φιλαρμονικής Ένωσης «Καποδίστριας», στα πλαίσια των θερινών συναυλιών των Φιλαρμονικών στην πόλη της Κέρκυρας. Ώρα έναρξης 21:30.
– O Πολιτιστικός Σύλλογος Νυμφών παρουσιάζει μουσική βραδιά στο Ασκητάριο Νυμφών στις 26 Αυγούστου 2017. Ώρα 21:00

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail