Πανελλήνια Φοιτητικά Πρωταθλήματα

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Περιφέρειες

Τα Πανελλήνια Φοιτητικά Πρωταθλήματα των αθλημάτων του Στίβου, της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, του Σκάκι και της Σκοποβολής θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017 στις Σέρρες.
Τη διοργάνωση των αγώνων ανέλαβε το ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας (Σέρρες) μετά από απόφαση της Εκτελεστικής Γραμματείας της Επιτροπής  Αθλητισμού Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης  του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων. Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη, 1η Ιουνίου 2017, σε διάφορους αθλητικούς χώρους της πόλης. Ο Στίβος θα φιλοξενηθεί στο Εθνικό Στάδιο Σερρών, η Επιτραπέζια Αντισφαίριση στους χώρους του 1ου Γυμνασίου Σερρών, ενώ τα αθλήματα του Σκάκι και της Σκοποβολής στους χώρους του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας. Στους αγώνες οι οποίοι τελούν υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) και με την αρωγή του Δήμου Σερρών θα πάρουν μέρος περισσότεροι από 300 κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες  από 25 Ανώτατα Ιδρύματα από όλη τη χώρα  που θα συμμετάσχουν στα αγωνίσματα του Στίβου, της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, του Σκάκι και της Σκοποβολής.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ
Τα αθλήματα του Στίβου θα διεξαχθούν το απόγευμα τις 1ης Ιουνίου  στο Εθνικό Στάδιο Σερρών και στο πρόγραμμα είναι ενταγμένα  τα παρακάτω αθλήματα για τους άνδρες και για τις γυναίκες, 100μ, 400μ, 1500μ, 5000μ, 110 με εμπόδια (α) 100 με εμπόδια (Γ), Μήκος, Ύψος, Σφαίρα και Ακόντιο και οι σκυταλοδρομίες 4χ100μ.
Το άθλημα της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης θα πραγματοποιηθεί στις αθλητικές εγκαταστάσεις του 1ου Γυμνασίου Σερρών, ενώ το άθλημα του Σκάκι  στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας (Σερρών).
Και το άθλημα της Σκοποβολής, στο Σκοπευτήριο του ΤΕΙ Σερρών μετά και τον εκσυγχρονισμό του εξοπλισμού από την Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος και την συνεργασία με έχει υπογραφεί με τον Σκοπευτικό Όμιλο Ν. Σερρών «Άρτεμις».
Η υποδοχή των αποστολών και η Τεχνική Σύσκεψη των Αγώνων θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20.00, 31 Μαΐου 2017 στο Αμφιθέατρο του ΤΕΙ Σερρών.
Οι απονομές των νικητών για το άθλημα του Στίβου θα πραγματοποιηθούν στο Εθνικό Στάδιο ενώ για τα αθλήματα της Σκοποβολής, του Σκάκι και τις Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης και η τελετή λήξης των αγώνων  στο Αμφιθέατρο του ΤΕΙ Σερρών το απόγευμα της Πέμπτης 1ης Ιουνίου.  Κατά τη τελετή λήξης με απόφαση της ΕΑΤΕ, θα τιμηθούν για την προσφορά τους  η κα Μαρία Κόλλια Τσαρουχά, Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) και η κα Αικατερίνη Περιστέρη, π. προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ν. Σερρών.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail