Πανελλήνια Ιππική Συνάντηση στον Βόλο

ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Περιφέρειες

Η δεύτερη Πανελλήνια Ιππική Συνάντηση πραγματοποιείται αυτό το Σαββατοκύριακο στο Βόλο που διοργανώνει ο Ιππικός Σύλλογος Βόλου «Οι Κένταυροι». Πάνω από 80 ιππείς από Κιλκίς, Σέρρες, Θεσσαλονίκη, Λήμνο, Σοχό, Τρίκαλα, Καρδίτσα, Ανδραβίδα, Κόρινθο, Φλώρινα και άλλες περιοχές αναμένεται να συμμετάσχουν στην πανελλήνια διοργάνωση. Συμμετοχή έχουν δηλώσει επίσης οκτώ άμαξες που θα παρελάσουν μαζί με τους ιππείς στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, συνθέτοντας ένα εντυπωσιακό πολύχρωμο θέαμα.
Η συγκέντρωση των συμμετεχόντων θα γίνει το Σάββατο 13Μαϊου 2017 στο Πεδίο του Άρεως, και η παρέλαση στους κεντρικούς δρόμους της πόλης θα ξεκινήσει στις 6.30 το απόγευμα.
Προηγουμένως, στις 6 το απόγευμα, θα στηθεί γιορτή στο ύψος της πύλης του λιμανιού. Οι ιππείς θα ξεκινήσουν από το Πεδίο του Άρεως και θα κατευθυνθεί στην παραλία του Βόλου, κατόπιν στις οδούς Ιάσονος και Δημητριάδος, στη συνέχεια θα διέλθει από το δημαρχείο και θα κατευθυνθεί στο αρχικό σημείο συνάντησης. Το ίδιο βράδυ θα πραγματοποιηθεί λαϊκοδημοτικό γλέντι στο κέντρο «Μαρκίζ» στις Αλυκές και την επομένη, στις 10 το πρωί, έχοντας ως αφετηρία το Πεδίο του Άρεως, οι ιππείς θα κατευθυνθούν προς τις Αλυκές και τον Σωρό.