Παλλεσβιακοί Μαθητικοί Αγώνες Μουσικής

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το Μουσικό Σχολείο Μυτιλήνης, ο Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος «Η Επάνω Σκάλα», ο «Σύλλογος Φίλων Μουσικής Μυτιλήνης» και ο Σύλλογος  Γονέων και  Κηδεμόνων  του Μουσικού Σχολείου Μυτιλήνης υπό την αιγίδα του Δήμου Λέσβου διοργανώνουν τους 7ους Παλλεσβιακούς Μαθητικούς Αγώνες Μουσικής, σε Ατομικό Μουσικό Όργανο, Ατομικό Τραγούδι και στα Μουσικά Σύνολα Σχολείου  (χορωδία ή ορχήστρα).
Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι μαθητές της Δ΄(τετάρτης), Ε΄(πέμπτης) ή Στ΄(έκτης) Δημοτικού  και μπορούν να λάβουν μέρος  με ένα μουσικό κομμάτι ελεύθερης και δικιάς τους επιλογής σε μια ή περισσότερες κατηγορίες. Τα έξοδα μετακίνησης θα επιβαρύνουν τους συμμετέχοντες.
Οι αιτήσεις συμμετοχής  υπάρχουν στην ιστοσελίδα  http://lyk-mous-mytil.les.sch.gr και θα στέλνονται με mail: mousikoiagones@gmail.com από τους κηδεμόνες των υποψηφίων το αργότερο μέχρι 24 Μαρτίου 2017.
Το email επιβεβαίωσης της συμμετοχής σας θα σας αποσταλεί εντός 24 ωρών διαφορετικά επικοινωνήστε τηλεφωνικά μαζί μας. Μετά την παρέλευση της ανωτέρω προθεσμίας, οι αιτήσεις δεν θα γίνονται δεκτές.
Οι Αγώνες θα διεξαχθούν στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης στις 3 και 4 Απριλίου 2017. Το πρόγραμμα των αγώνων θα ανακοινωθεί μετά το πέρας της τελικής ημερομηνίας των αιτήσεων.
Η τελετή λήξης και η απονομή των βραβείων θα γίνει Τρίτη 4 Απριλίου 2017, στις 19:30 στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης με τη συμμετοχή των βραβευθέντων μαθητών και Μουσικών Συνόλων του Μουσικού Σχολείου Μυτιλήνης.
Για τους διακριθέντες προβλέπονται τα παρακάτω βραβεία:
1. Βραβείο, τιμητικό Δίπλωμα, ειδικό έπαθλο
2. Ειδική διάκριση, τιμητικό Δίπλωμα
3. Έπαινος, τιμητικό Δίπλωμα
Απονομή αναμνηστικών διπλωμάτων σε όλους τους μαθητές.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail