ΟιΝοτικά 2019

Το ραντεβού του Κρητικού Αμπελώνα στην Αθήνα πραγματοποιείται την Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019 στο Πολυχώρο Πολιτισμού Αθηναϊς στο Βοτανικό.
Η έκθεση θα λειτουργεί 11:00-15:00 για τους επαγγελματίες του κλάδου (με δωρεάν είσοδο) και 15:00-20:00 για το οινόφιλο κοινό 7€ (περιλαμβάνει αναμνηστικό ποτήρι γευσιγνωσίας και σημειωματάριο γευσιγνωσίας) και 3 € για φοιτητές (με την επίδειξη της φοιτητικής τους ταυτότητας).
Οι Οινοποιοί της Κρήτης και τα «ΟιΝοτικά» έρχονται για 4η χρονιά στην Αθήνα για το ετήσιο ραντεβού τους με το αθηναϊκό κοινό. 26 Οινοποιεία από όλη την Κρήτη έρχονται στην πρωτεύουσα για να συναντηθούν με το αθηναϊκό κοινό και τους επαγγελματίες του κλάδου ποτών και τροφίμων, μέσα από τα αρώματα και τις γεύσεις του Κρητικού Κρασιού. Περισσότερες από 250 ετικέτες του Κρητικού Αμπελώνα από γηγενείς και διεθνείς ποικιλίες θα είναι διαθέσιμες προς δοκιμή για τους επισκέπτες.
Τι θα δείτε παράλληλα στα ΟιΝοτικά της Αθήνας
 – Χώρος pop-up σεμιναρίων με θέμα την κρητική ποικιλία Λιάτικο και το Ασύρτικο της Κρήτης που θα επιμεληθεί η οινοχόος Υρώ Κολιακουδάκη. Το σεμινάριο για το Λιάτικο θα πραγματοποιηθεί στις 12:00 και για το Ασύρτικο στις 15:00.
– «Κρητική Διατροφή» στις 19.00 από την Cookpad
– Πωλητήριο κρητικών κρασιών σε ειδικές τιμές
– Κληρώσεις Magnum φιαλών

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail