Νέο εκλογικό σύστημα

Καθιερώνεται σε μόνιμη βάση η ερμηνεία της νοηματικής στην μόνιμη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο κ. Στέλιο Πέτσα. Συγκεκριμένα ο κ. Πέτσας τόνισε ότι «Πρόκειται για ισότιμη ένταξη όλων των πολιτών στην κυβερνητική ενημέρωση».
Επίσης αναφέρθηκε στα νέα νομοσχέδια τα οποία θα συζητηθούν στην Ελληνική βουλή τις προσεχείς μέρες. Ειδικότερα: Οι οικονομικές διαφορές που θα προκύψουν από το Brexit, το νέο εκλογικό σύστημα, η αξιολόγηση των Πανεπιστημίων, η συνάθροιση και οι διαδηλώσεις των πολιτών, τα υδατοδρόμια και οι αγροτικοί συνεταιρισμοί.
Ακόμη αναφέρθηκε για το ταξίδι του Πρωθυπουργού στις ΗΠΑ και είπε «Οι ΗΠΑ καταδικάζουν το άκυρο μνημόνιο Λιβύης – Τουρκίας και πρόκειται η συνάντηση με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ κ. Τραμπ να επικυρώσει την συμφωνία Ελλάδας, Κύπρου και Ισραήλ και όταν επιστρέψει ο Πρωθυπουργός στην χώρα θα ενημέρωση τους Πολιτικούς Αρχηγούς.
Η Ελλάδα δεν πρόκειται να προχωρήσει σε συζήτηση με την Τουρκία για το αγωγό φυσικού αερίου εάν δεν ξεκαθαριστούν πρώτα οι θαλάσσιες ζώνες καθώς και όσο υπάρχει η τουρκική προκλητικότητα».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail