Νέο Δ.Σ. Ινστιτούτου Γεωπονικών Επιστημών

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Το νέο διοικητικό συμβούλιο του Ινστιτούτου Γεωπονικών Επιστημών όρισε με απόφασή του ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ευ. Αποστόλου. Συγκεκριμένα:
α) Την Άννα Μαρία Γιάντση του Μιχαήλ, Δασολόγο – Περιβαλλοντολόγο, πτυχιούχο MSc του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με Α.Δ.Τ. ΑΕ 160689, ως Πρόεδρο.
β) Τον Δημήτριο Πετροπουλάκη του Λεωνίδα, Γεωπόνο-Βιοκαλλιεργητή, με Α.Δ.Τ. Χ 904209, ως Αντιπρόεδρο.
γ) Την Σοφία Ελευθεριάδου του Παύλου, υπάλληλο του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, με Α.Δ.Τ. ΑΜ 072748, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτριά της την Αναστασία Μακρή του Αλεξάνδρου, υπάλληλο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, με Α.Δ.Τ. ΑΚ 619155.
δ) Τον Γεώργιο Αγγελή του Γρηγορίου, υπάλληλο του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων, με Α.Δ.Τ. ΑΙ 019643, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτριά του την Αρετή Ποζαπαλίδη του Σάββα, υπάλληλο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, με Α.Δ.Τ. ΑΚ 057790.
ε) Την Σοφία Χατζηπαντελή του Σοφοκλή, υπάλληλο της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης, με Α.Δ.Τ. ΑΖ 026827, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτριά της την Αικατερίνη Τσολακίδη του Σωτηρίου, υπάλληλο της Ειδικής Υπηρεσίας Εφαρμογής Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης, με Α.Δ.Τ. Ρ 085714.
στ) Την Κωνσταντίνα Παπαδοπούλου του Γεωργίου, υπάλληλο του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού-ΔΗΜΗΤΡΑ, με Α.Δ.Τ. ΑΖ 526803, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή της τον Χρήστο Καφτεράνη του Βάϊου, Πολιτικό Επιστήμονα, με Α.Δ.Τ. ΑΙ 415787.
ζ) Την Καλλιόπη Κοκκινάκη του Θεοχάρη, υπάλληλο της Ειδικής Υπηρεσίας Εφαρμογής Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης, με Α.Δ.Τ. Χ 518975, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτριά της την Αννούλα Μαυρίδου του Σταύρου, υπάλληλο Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, με Α.Δ.Τ. ΑΕ 061597.
Η διάρκεια της θητείας του Προέδρου, του Αντιπροέδρου και των μελών του παραπάνω Διοικητικού Συμβουλίου είναι δύο έτη.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail