Νέοι Ηλεκτρονικοί Διαγωνισμοί Ακινήτων

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΘΕΜΑΤΑ

Την εκκίνηση της διαγωνιστικής διαδικασίας με αντικείμενο την αξιοποίηση τμήματος του «Castello Bibelli», στην περιοχή «Κάτω Κορακιάνα», Δήμος Κέρκυρας, Περιφερειακή Ενότητα Κέρκυρας, Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, συμφώνως προς τους όρους και τις προϋποθέσεις της Πρόσκλησης Υποβολής Προσφοράς, έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Ταμείου Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου.
Επιπλέον, συνεχίζεται η αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα e-Auction και τον ιστότοπο e-publicrealestate με την έναρξη διαγωνιστικών διαδικασιών για 10 νέα ακίνητα.
Το Ταμείο θα θέσει στη διάθεση των ενδιαφερομένων επενδυτών έγγραφα και πληροφορίες αναφορικά με τον Διαγωνισμό μέσω εικονικής αίθουσας πληροφοριών (VDR). Τα ενδιαφερόμενα μέρη δύνανται να ζητήσουν διευκρινίσεις σχετικά με την Πρόσκληση και το Διαγωνισμό εγγράφως, σύμφωνα με τις προϋποθέσεις και τους όρους της Πρόσκλησης, μέχρι την 3η Οκτωβρίου 2017.
Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στο Διαγωνισμό, θα πρέπει να υποβάλουν τις Προσφορές τους, σύμφωνα με τις προϋποθέσεις που αναφέρονται στην Πρόσκληση Υποβολής Προσφοράς, όχι αργότερα από την 19:00 ώρα Ελλάδος, την 26η Οκτωβρίου 2017.
e-Auction VIII
Επιπλέον, συνεχίζεται η αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα e-Auction και τον ιστότοπο e-publicrealestate με την έναρξη διαγωνιστικών διαδικασιών για 10 νέα ακίνητα.
Η προθεσμία υποβολής των απαιτούμενων δικαιολογητικών και εγγράφων της Α’ Φάσης του Διαγωνισμού ορίζεται στις 31 Οκτωβρίου 2017.
1.  Δίμηνι Βόλου Ν. Μαγνησίας:
Περιφραγμένο Βιομηχανικό οικόπεδο, που βρίσκεται στο νότιο άκρο της Α΄ΒΙΠΕ Βόλου με πρόσωπο στο νότιο όριο της ΒΙΠΕ (πώληση).
2. Σανατόριο Μάνα:
Αγροτεμάχιο, όμορο στο Σανατόριο Μάνα, στην θέση Κορφοξυλιά του δήμου Γορτυνίας που βρίσκεται στην ορεινή Αρκαδία (50ετής μίσθωση).
3. Παλιά πόλη Ναυπλίου:
Τριώροφο κτίριο επί της οδού Βασιλέως Κωνσταντίνου αρ. 6 εντός του παραδοσιακού ιστού της πόλης του Ναυπλίου (πώληση).
4. Πάτρα, Αχαΐα:
Τριώροφο κτίριο με διατηρητέα πρόσοψη επί της οδού Αγίου Νικολάου αρ. 8 στο κέντρο της Πάτρας (πώληση).
5. Ιπποκράτους 88:
Εξαώροφο κτίριο γραφείων στο κέντρο της Αθήνας με υπόγειο, ισόγειο με πατάρι και δώμα (πώληση).
6. Αιόλου 17 και Ερμού 64:
Ιδανικό μερίδιο 2/3 εξ αδιαιρέτου οροφοδιαμερίσματος στο κέντρο της Αθήνας (πώληση).
7. Πρώην Ειρηνοδικείο Κλειτορίας:
Διώροφο κτίσμα στο ορεινό χωριό Κλειτορία του Δήμου Καλαβρύτων. Βρίσκεται σε απόσταση 400μ από την κεντρική πλατεία και είναι προσβάσιμο μέσω της επαρχιακής οδού Τρίπολης-Καλαβρύτων (πώληση).
8. Πρώην Ειρηνοδικείο Ανδρίτσαινας:
Τριώροφο λιθόκτιστο κεραμοσκεπές κτίσμα που βρίσκεται στην επαρχιακή οδό Μεγαλόπολης – Ανδρίτσαινας, στην συνοικία Αγίας Βαρβάρας Ανδρίτσαινας (πώληση).
9. Σαμπάριζα, Ερμιόνη:
Τρία γειτνιάζοντα οικόπεδα στην Σαμπάριζα Ερμιόνης του Νομού Αργολίδας (πώληση).
10. Ξενοδοχείο ΗΝΙΟΧΟΣ:
Ιδανικό μερίδιο 2/3 εξ αδιαιρέτου Ξενοδοχείου 3 αστέρων επί της οδού Βερανζέρου αρ. 26, στο κέντρο της Αθήνας (πώληση).