Νέα περιοριστικά μέτρα

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΘΕΜΑΤΑ

Ανησυχία υπάρχει στη κυβέρνηση για τα αυξημένα κρούσματα κορονοϊού στις Βαλκανικές χώρες και μετά από έλεγχο διαπιστώθηκε ότι οι περισσότεροι θετικοί τουρίστες στον κορονοϊό είναι από τα χερσαία σύνορα ανέφερε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Στέλιος Πέτσας κατά τη διάρκεια καθιερωμένης ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.
Συγκεκριμένα είπε «Το Σαββατο-Κύριακο είναι κρίσιμο και θα εξαρτηθεί από την πορεία των κρουσμάτων και μπορεί να αναγκαστούμε να πάρουμε νέα μέτρα. Από την άλλη θα πρέπει οι Έλληνες πολίτες να τηρούν τις αποστάσεις και όταν θα συμμετέχουν σε εκδηλώσεις όπως είναι τα πανηγύρια να μην έρχονται κοντύτερα από το ένα μέτρο. Εάν συνεχιστεί θα πάρουμε μέτρα για αυτό το θέμα».
Για τον κ. Νίκο Παππά βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε «Το νομικό σκέλο της υπόθεσης του κ. Παππά το έχει αναλάβει η δικαιοσύνη εάν χρειαστεί θα υπάρξει και επιτροπή στη Βουλή.»
Τέλος αναφέρθηκε στο νομοσχέδιο για τις δημόσιες συναθροίσεις το οποίο ψηφίζεται σήμερα στη Βουλή και τονίζοντας τη θέση της κυβέρνησης υπογράμμισε «Πρόκειται για ένα νομοσχέδιο το οποίο συζητήθηκε και το ολοκληρώσαμε και με τα άλλα κόμματα της Βουλής».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail