Νέα αύξηση νεκρών

ΑΤΤΙΚΗΣ ΘΕΜΑΤΑ Περιφέρειες

Στους 87 έφθασαν οι επιβεβαιωμένοι νεκροί από την τραγωδία στην ανατολική Αττική, καθώς κατέληξε 62χρονος εγκαυματίας, ο οποίος νοσηλευόταν διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός».
Ειδικότερα ο προϊστάμενος της ιατροδικαστικής υπηρεσίας, Νίκος Καρακούκης, είχε ανεβάσει τους νεκρούς στους 86 (από τους 83 ), σημειώνοντας ότι ο ίδιος και οι συνάδελφοί του ολοκλήρωσαν  τις νεκροψίες-νεκροτομές στο σύνολο των (86) σορών που έχουν βρεθεί. Ο ίδιος εξήγησε ότι είναι περισσότερες οι σοροί που νεκροτομήθηκαν σε σχέση με τον αριθμό των νεκρών που δίνει η πυροσβεστική, καθώς σε κάποιες σορούς οι ιατροδικαστές εντόπισαν υπολείμματα βιολογικού υλικού, όπως οστά από άλλους ανθρώπους, κάτι που δε θα μπορούσε να διαπιστώσει κανένας άλλος πέραν του ιατροδικαστή.
Όπως είπε ο ίδιος, ακολουθεί πλέον η διαδικασία ταυτοποίησης των θυμάτων, από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια. Την ίδια ώρα, συνολικά 52 άτομα που τραυματίστηκαν στις φωτιές εξακολουθούν σήμερα να νοσηλεύονται.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την τελευταία επίσημη ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας, παραμένουν σε νοσοκομεία του Λεκανοπεδίου 48 ενήλικες εγκαυματίες,  εκ των οποίων οι 10 είναι διασωληνωμένοι σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ). Στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία» νοσηλεύονται 4 παιδιά, σε καλή κατάσταση. Στο μεταξύ, δεν υπάρχει ακόμη ολοκλήρωση των ερευνών για τον αριθμό των αγνοουμένων.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail