Μηχανισμός έγκυρης προειδοποίησης για χρεοκοπία οφειλετών

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΘΕΜΑΤΑ

«Σήμερα ξεκίνησε το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο των υπουργών Εξωτερικών, η Ελλάδα και η Κύπρος θα θέσει το θέμα «οικονομικές κυρώσεις κατά της Τουρκίας» γιατί αθέτησε το λόγο της, περιφρόνησε τα συμπεράσματα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου αντί να ορίσει ημερομηνία με στόχο τις διερευνητικές συζητήσεις για την υφαλοκρηπίδα.» υπογράμμισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Στέλιος Πέτσας στην καθιερωμένη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.
Σε ερώτηση για το συμβάν που δημιουργήθηκε στον εναέριο χώρο του Ιράκ για την επιθετική στάση τουρκικού αεροπλάνου σε αεροπλάνο της γραμμής του Ιράκ όπου επιβάτης ήταν ο υπουργός Εξωτερικών κ. Νίκος Δένδιας τόνισε «Έχει γίνει ήδη διάβημα και όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την νέα προκλητικότητα της Τουρκίας κατά της Ελλάδας».
Ακόμη ανέφερε «Πέρασε στη Βουλή το νομοσχέδιο δεύτερης ευκαιρίας για ιδιωτικό χρέος για τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις όπου υπάρχουν ως αποφάσεις 240 δόσεις για τράπεζες και για δημόσιο και διαγραφή όλων των χρεών κατόπιν ρευστοποίησης του συνόλου της περιουσίας.
Τέλος για τον κορονοϊό η Γαλλία αναγκάστηκε να προχωρήσει σε νέα σκληρά μέτρα όπου είναι η απαγόρευση της κυκλοφορίας από τις 9μμ ώς τα ξημερώματα της επόμενης μέρας».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail