Μειωμένο φοιτητικό ενοίκιο

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΘΕΜΑΤΑ

Τα φοιτητικά ενοίκια και οι επαγγελματικές στέγες των επιστημόνων θα είναι μειωμένα και θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες από την κυβέρνηση. Επίσης οι συντάξεις σε ΙΚΑ, Τράπεζες και ΟΤΕ θα δοθούν στις 22 και 24 Απριλίου ανάλογα με το τελευταίο αριθμό του ΑΜΚΑ. Τα ζυγά νούμερα στις 22 και τα μονά στις 24. Στις 27 Απριλίου θα πληρωθούν από τον ΟΑΕΕ, τον ΟΓΑ και οι ελεύθεροι επαγγελματίες. Στις 29 Απριλίου θα πληρωθούν από το ΝΑΤ, ΔΕΗ, δημόσιοι και ΕΤΑΠ-ΜΜΕ.
Παράλληλα παρατείνεται η καραντίνα για μία εβδομάδα στο Δήμος Ξάνθης και στο Δήμο Μίκη.
Ακόμη με παρέμβαση του υπουργού Δικαιοσύνης κινήθηκαν οι Εισαγγελικές Αρχές κατά των ιερέων που λειτούργησαν με κόσμο και τους παρείχαν Θεία Κοινωνία.
Πρέπει να σημειωθεί ότι στις 15 Απριλίου θα πάρουν οι εργαζόμενοι τι δώρο Πάσχα από τις εταιρείες που λειτουργούν. Επίσης παρατείνεται η καραντίνα μέχρι τις 24 Απριλίου στη περιοχή της Μεσοποταμίας.
Σύμφωνα με το υπουργείο γίνονται έλεγχος στους οίκους ευγηρίας για την προστασία των ηλικιωμένων. Το υπουργείο επισημαίνει ότι δεν επιτρέπονται οι μετακινήσεις το Μ. Σάββατο και την Κυριακή σε συγγενικά πρόσωπα. Στην χώρα μας τα κρούσματα έχουν φθάσει τα 2145, οι διασωληνωμένοι 73 και οι θάνατοι 99.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail