Ματαίωση απόδοσης εργατικών κατοικιών

ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Περιφέρειες

«Τα οριστικά παραχωρητήρια ήταν αυτή τη φορά ο λόγος ματαίωσης της παράδοσης των 228 εργατικών κατοικιών στην Καρδίτσα, οι δικαιούχοι των οποίων αναμένουν την απόδοσή της τρεισήμισι χρόνια» υποστήριξε ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Καρδίτσας Γιώργος Καπράνας.
Τα προβλήματα από την ματαίωση απόδοσης των κατοικιών, περιγράφει σε επιστολή του ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου, την οποία απέστειλε στη Διοικήτρια του ΟΑΕΔ (μετά την κατάργηση του ΟΕΚ αρμόδιος φορέας διαχείρισης έχει καταστεί ο ΟΑΕΔ), αλλά και στους βουλευτές του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ.
Στην Επιστολή υπογραμμίζεται:
«Μετά από πολλές αναβολές και ενώ είχε οριστεί η παράδοση του νέου οικισμού των 228 Εργατικών Κατοικιών στην Καρδίτσα για τις 28 Απριλίου μάθαμε ότι αναβάλλεται εκ νέου η παράδοση των σπιτιών στους δικαιούχους χωρίς να προσδιορίζεται η νέα ημερομηνία και για ποιο λόγο υπήρξε αυτή η αναβολή.
Το πρόβλημα που υπήρχε, ήταν η μη ολοκλήρωση του κόμβου για την ασφαλή είσοδο και έξοδο των δικαιούχων στην κεντρική οδική αρτηρία. Ο κόμβος όμως ολοκληρώθηκε αλλά οι κατοικίες δεν παραδίδονται.
Σας ενημερώνουμε ότι υπάρχει πολύ σοβαρό πρόβλημα με τους δικαιούχους γιατί σε αρκετούς έχουν κάνει έξωση και φιλοξενούνται προσωρινά σε φίλους ή συγγενείς, ενώ και σε αρκετούς άλλους έχουν επιδοθεί πράξεις έξωσης και ασκούνται μεγάλες πιέσεις για να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους από τους ιδιοκτήτες.
Σας παρακαλούμε να προβείτε στις ανάλογες ενέργειες ώστε να επιλυθούν το συντομότερο δυνατό τα όποια προβλήματα έχουν ανακύψει για να δοθούν επιτέλους τα σπίτια στους δικαιούχους».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail