Λίστα επιστροφής μεταναστών

Λίστα για επιστροφή μεταναστών σε ασφαλής χώρες ετοιμάζει η κυβέρνηση ενόψει της συνόδου των ηγετών της ΕΕ 17 και 18 Οκτωβρίου 2019 ανέφερε στην καθιερωμένη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Στέλιος Πέτσας την Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019.
Ακόμη τόνισε «Προωθούμε με πρωτοβουλία της Ελλάδας, της Βουλγαρίας και τη Κύπρου στον ΟΗΕ αίτημα για τον καταμερισμό των μεταναστών και στην επιστροφή των παράνομων σε ασφαλή χώρες. Παράλληλα θα έρθει στη βουλή νομοσχέδιο από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Χρυσοχοΐδη για την αυστηροποίηση των μέτρων του ασύλου στις περιπτώσεις των μεταναστών.
Επίσης αφού γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες θα συζητηθεί και το θέμα της ποσόστωσης σε σχέση με τον πληθυσμό της Ελλάδας.
παράλληλα ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης προχωράει στην αύξηση των τουριστικών επενδύσεων και στην αύξηση της παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας. Για μεν τις επαφές που είχε ο Πρωθυπουργός στην Νέα Υόρκη επικεντρώθηκε στην ανάδειξη του φορολογικού μεταρρυθμιστικού σχεδίου, στο μεταναστευτικό, την κλιματική αλλαγή, στην κατάργηση των πλαστικών στην Ελλάδα και στην ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail