Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Από 22 Αυγούστου 2018 μέχρι τις 21 Νοεμβρίου 2018, κατά τις ώρες 18:00΄ έως 6:00΄ της επομένης, θα ισχύουν οι κάτωθι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης στη σήραγγα Κερατσινίου, περιοχής Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας:
ΦΑΣΗ Α
– Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας, με εξαίρεση τα οχήματα εργοταξίου, επί της Λ. Ανδρέα Παπανδρέου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Μπουμπουλίνας και Μιχαληνού, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά.
– Καθορισμός ανώτατου ορίου ταχύτητας σε 40 χλμ/ώρα για τα οχήματα που κινούνται στη Λ. Ανδρέα Παπανδρέου και στο τμήμα της 300,00μ. πριν τη συμβολή με την οδό Μπουμπουλίνας.
Κατά την εκτέλεση των ανωτέρω εργασιών η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται ως εξής:
Παράπλευρη Λ. Δημοκρατίας ή Ακτή Ιωνίας – δεξιά Μπουμπουλίνας – αριστερά Σπετσών – Δεξιά Παλαιολόγου – αριστερά Κοντοπούλου – δεξιά Λ. Γρ. Λαμπράκη – δεξιά Μιχαληνού – δεξιά είσοδο Λ. Ανδρέα Παπανδρέου.
ΦΑΣΗ Β΄
– Προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας στην αριστερή λωρίδα της Ακτής Ηετιώνεια, στο τμήμα της 100,00μ. πριν την είσοδο του cut & cover έως και το πέρας αυτού (κλάδος εξόδου προς Λ. Ανδρέα Παπανδρέου), ρεύμα κυκλοφορίας προς Κερατσίνι – Κόρινθο.
– Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας, με εξαίρεση τα οχήματα εργοταξίου, επί της Λ. Ανδρέα Παπανδρέου, από το ύψος του κλάδου εξόδου του cut & cover έως την συμβολή της με την οδό Μπουμπουλίνας, ρεύμα κυκλοφορίας προς Κερατσίνι – Κόρινθο.
– Καθορισμός ανώτατου ορίου ταχύτητας σε 40 χλμ/ώρα για τα οχήματα που κινούνται στην Ακτή Ηετιώνεια και στο τμήμα της 300,00μ. πριν την είσοδο του cut & cover έως και το πέρας αυτού.
– Απαγόρευση προσπεράσματος για τα οχήματα που κινούνται στην Ακτή Ηετιώνεια και στο τμήμα της 300,00μ. πριν την είσοδο του cut & cover έως και το πέρας αυτού.
Κατά την εκτέλεση των ανωτέρω εργασιών η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται ως εξής:
Ακτή Ηετιώνεια – δεξιά πρώτη έξοδο του  cut & cover προς Δραπετσώνα – αριστερά Κοντοπούλου – δεξιά Παλαιολόγου – αριστερά Σπετσών – αριστερά Λ. Ανδρέα Παπανδρέου.
Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail