Κοινωνικό Φροντιστήριο Δήμου Αγίου Δημητρίου

ΑΤΤΙΚΗΣ Περιφέρειες

Η υποβολή των αιτήσεων για τους ενδιαφερόμενους για το κοινωνικό φροντιστήριο του Δήμου Αγίου Δημητρίου θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει έως την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου, καθημερινά 17:00 με 20:00 στο 3ο Λύκειο Αγ. Δημητρίου (Αργοστολίου και Σάμου, είσοδος από Καπετανάκη).
• Δεκτοί γίνονται μαθητές και μαθήτριες των τριών τάξεων του Γενικού Ενιαίου Λυκείου, που πληρούν τα κοινωνικοοικονομικά κριτήρια μοριοδότησης. Η φοίτηση είναι εντελώς δωρεάν.
• Επίσης, δίνεται η ευκαιρία σε απόφοιτους οποιασδήποτε ηλικίας που επιθυμούν να εξεταστούν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, εφόσον πληρούν τα κριτήρια. Μάλιστα, πολλοί απόφοιτοί μεγαλύτερης ηλικίας, που ζήτησαν μια δεύτερη ευκαιρία στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Αγ. Δημητρίου, πέτυχαν σε Πανεπιστήμια της χώρας.
• Το Κοινωνικό Φροντιστήριο λειτουργεί αποκλειστικά με εθελοντές καθηγητές και καθηγήτριες, που δίνουν λίγο από το χρόνο τους για να βοηθήσουν τα παιδιά που δεν μπορούν να ανταποκριθούν στην ανάγκη ιδιωτικού φροντιστηρίου. Είναι πολύ σημαντική η μεγάλη προσφορά εθελοντικής προσφοράς καθώς έτσι εξυπηρετείται μεγαλύτερος αριθμός ωφελούμενων μαθητών και μαθητριών.
• Όλες οι πληροφορίες (δικαιολογητικά, έναρξη μαθημάτων κ.λπ.) για τους ενδιαφερόμενους/νες μαθητές και μαθήτριες, αλλά και εθελοντές/ριες καθηγητές και καθηγήτριες εδώ: http://www.dad.gr/index.php/koinoniko-frontistirio/item/9098-koinoniko-frontistirio-enarksi-sxolikis-xronias-2018-2019.
Για 6η συνεχόμενη χρονιά ανοίγει τις πόρτες του το Κοινωνικό Φροντιστήριο Δήμου Αγ. Δημητρίου, συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία του. Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος σημείωσε ρεκόρ επιτυχίας 77,7 στις Πανελλαδικές εξετάσεις, καθώς 21 παιδιά από τα 27 που εξετάσθηκαν, εισήχθησαν σε Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail