Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Πλατανιά

ΚΡΗΤΗ Περιφέρειες

Έως την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου η υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Πλατανιά.
Έως και την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018, θα παραμείνει «ανοιχτή» η διαδικτυακή πλατφόρμα platanias.aitiseispoliton.gr μέσω της οποίας οι ενδιαφερόμενοι πολίτες μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτηση τους – επισυνάπτοντας και τα σχετικά δικαιολογητικά – για ένταξη στο πρόγραμμα δωρεάν παροχής ειδών πρώτης ανάγκης του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Πλατανιά.
Υπενθυμίζεται ότι για τις περιπτώσεις όπου πολίτες δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο ή δεν διαθέτουν Η/Υ, ο Δήμος Πλατανιά έχει προβλέψει την παροχή υπηρεσίας υποστήριξης αυτών, μέσω δύο γραφείων Helpdesk.
Σε αυτή την περίπτωση, οι ενδιαφερόμενοι πολίτες θα πρέπει να προσέρχονται αυτοπροσώπως: (α) στο Δημαρχείο Πλατανιά (Γραφείο Κοινωνικής Πολιτικής / Τηλ.: 2821340009) ή (β) στο Κέντρο Κοινότητας  Δήμου Πλατανιά (δημοτικό κατάστημα-πρώην δημαρχείο Αλικιανού / τηλ.: 2821341040-41033) – κρατώντας μαζί τους τα κατά περίπτωση αναγκαία δικαιολογητικά όπως αυτά απαιτούνται με βάση την υπ. αρ. 325/2016 Απόφαση ΔΣ Πλατανιά, προκειμένου οι εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι να πραγματοποιήσουν την εγγραφή και να υποβάλλουν την αίτηση – για λογαριασμό του πολίτη – στο ηλεκτρονικό σύστημα.
Τις οδηγίες για τη διαδικασία υποβολής της e-Αίτησης και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα δουν στην ιστοσελίδα platanias.aitiseispoliton.gr