Κλειστά καταστήματα Ηρακλείου Κρήτης

ΘΕΜΑΤΑ ΚΡΗΤΗ Περιφέρειες

Την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017 θα είναι κλειστά τα καταστήματα στο Ηράκλειο Κρήτης με απόφαση του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης. Συγκεκριμένα επισημαίνεται σε ανακοίνωση της Ένωσης «Προκειμένου να διευκρινιστεί οιαδήποτε παρανόηση σχετικά με την ενδιάμεση εκπτωτική περίοδο, γνωρίζουμε στους εμπόρους και το καταναλωτικό κοινό της πόλης μας ότι οι ενδιάμεσες εκπτώσεις του 2017 για την πόλη του Ηρακλείου πραγματοποιήθηκαν από 1 έως 15 Μαρτίου & από 1 έως 15 Σεπτεμβρίου σύμφωνα με τις σχετικές αποφάσεις της Αντιπεριφέρειας Π.Ε. Ηρακλείου.
Συνεπώς, σε καμία περίπτωση δεν δύνανται να διενεργηθούν νέες ενδιάμεσες εκπτώσεις στην πόλη του Ηρακλείου για το μήνα Νοέμβριο.
Ασφαλώς δίνεται η δυνατότητα στους εμπόρους, εφόσον το επιθυμούν, να διενεργήσουν δεκαήμερο προσφορών σε επιλεγμένα είδη που δεν θα υπερβαίνουν το ήμισυ των συνολικών προϊόντων των καταστημάτων τους με ανάλογη ανάρτηση ενημερωτικής πινακίδας.
Παράλληλα σημειώνουμε ότι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ το άνοιγμα των καταστημάτων την Κυριακή 05 Νοεμβρίου, κάτι το οποίο πρόκειται να διασφαλίσουν με κάθε τρόπο οι ελεγκτικοί μηχανισμοί.
Τέλος ενημερώνουμε ότι η νέα φιλοσοφία του μέτρου των ενδιάμεσων εκπτώσεων είναι να διαφοροποιούνται χρονικά οι εκπτωτικές περίοδοι από Νομό σε Νομό ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες της κάθε περιοχής και όχι να είναι κοινές για όλη την Ελλάδα», επισημαίνει η ανακοίνωση.
Την ίδια ώρα ο Εμπορικός Σύλλογος Ηρακλείου ενημερώνει ότι το χειμερινό ωράριο των εμπορικών καταστημάτων στην πόλης μας, λόγω  αλλαγής της ώρας, θα  είναι το ακόλουθο:
Δευτέρα 9.00-3.00 ΚΛΕΙΣΤΑ
Τρίτη 9.00-2.00, 5.00-9.00
Τετάρτη 9.00-3.00 ΚΛΕΙΣΤΑ
Πέμπτη 9.00-2.00, 5.00-9.00
Παρασκευή 9.00-2.00, 5.00-9.00
Σάββατο 9.00-3.00 ΚΛΕΙΣΤΑ
Κυριακή ΚΛΕΙΣΤΑ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail