Κάλυψη σχολικών κενών Σφακίων

ΚΡΗΤΗ Περιφέρειες

Την Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019 ο Δήμαρχος Σφακίων κ. Μανούσος Χιωτάκης με την Αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Αφροδίτη Σφηνιά, τον Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου-Λυκείου Σφακίων κ. Νίκο Μαρκουτσάκη, με τη συνοδεία του Βουλευτή Χανίων κ. Μανούσου Βολουδάκη, επισκέφτηκαν το Υπουργείο Παιδείας.
Ειδικότερα σε ανακοίνωση του Δήμου επισημαίνεται ότι «Σε θετικό κλίμα και με καλή διάθεση η αρμόδια Υφυπουργός, κ. Σοφία Ζαχαράκη διαβεβαίωσε για μια σειρά νομοθετικών ρυθμίσεων που αφορούν στην τοποθέτηση και την επιτάχυνση των προσλήψεων των αναπληρωτών σε περιοχές δυσπρόσιτες όπως ο Δήμος Σφακίων και έδειξε τη διάθεση να λύσει οριστικά το πρόβλημα γεγονός που θα παίξει ρόλο την επομένη σχολική χρονιά.
 Για την κατάσταση που επικρατεί τώρα ενημέρωσε για την 3η φάση προσλήψεων των εκπαιδευτικών που θα γίνει μέχρι τον Νοέμβριο.
Σε περίπτωση που η κάλυψη των θέσεων δεν καταστεί δυνατή, το Υπουργείο θα προχωρήσει σε τοπική προκήρυξη για την κάλυψη των κενών  του Γυμνασίου και Λυκείου Σφακίων.
Ευχαριστούμε θερμά τον Βουλευτή Χανίων κ. Μανούσο Βολουδάκη για την παρουσία και στήριξη του καθώς και την αρμόδια Υφυπουργό κ. Σοφία Ζαχαράκη για την εγκάρδια υποδοχή και την διάθεση της άμεσης επίλυσης του προβλήματος.»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail