Ημερίδα Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης

ΚΡΗΤΗ Περιφέρειες

Το 1ο Περιφερειακό Εργαστήριο Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης #Regiolab της Περιφέρειας Κρήτης πραγματοποιείται στις 21 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 09:30 π.μ. στην αίθουσα Καστελλάκη του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, Κορωναίου 9, Ηράκλειο.
Η Περιφέρεια Κρήτης, στο πλαίσιο ανάδειξης της Στρατηγικής Ψηφιακού Μετασχηματισμού και των νέων ηλεκτρονικών εφαρμογών ψηφιακής καινοτομίας και συμμετοχικότητας που ολοκλήρωσε το προηγούμενο διάστημα, πραγματοποιεί τη διοργάνωση συμμετοχικού εργαστηρίου Καινοτομίας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, με στόχο την παρουσίαση των νέων ψηφιακών υπηρεσιών και την ενημέρωση πολιτών, επιχειρήσεων και στελεχών ΟΤΑ για την αξιοποίηση τους.
Το #Regiolab διοργανώνεται από την Περιφέρεια Κρήτης με την τεχνολογική και οργανωτική υποστήριξη της Ελληνικής εταιρείας καινοτομίας Crowdpolicy.
Στο Regio Lab μπορεί να συμμετέχει και να το παρακολουθήσει δωρεάν κάθε ενδιαφερόμενος πολίτης, επιχειρηματίας, στελέχη τοπικής αυτοδιοίκησης, στελέχη οργανισμών του δημοσίου ή εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, και γενικά όποιος θέλει να συμβάλλει στη βελτίωση της πόλης του και την τοπική ανάπτυξη, με εργαλείο τις καινοτόμες ψηφιακές υπηρεσίες και τεχνολογίες.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
09.30 – 10.00 Προσέλευση
10.00 – 10.15 Χαιρετισμός – Καλωσόρισμα, Σταύρος Αρναουτάκης, Περιφερειάρχης Κρήτης
10.15 – 10:30 Σχέδιο & όραμα για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της τοπικής αυτοδιοίκησης,  Κυριάκος Κώτσογλου, Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης e-Gov, μέλος της Οικονομικής Επιτροπής Περιφέρειας Κρήτης
10:30 – 11:00 Παρουσίαση δράσεων Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης από στελέχη της Περιφέρειας Κρήτης
11:00 – 13:00 Παρουσίαση των Crowd Apps, Εξελίξεις – Το Μέλλον της Τεχνολογίας από στελέχη της CrowdPolicy
13:30 – 14:00 Συζήτηση και ερωτήσεις