Εξώδικο Συλλόγου Συνταξιούχων Εμπορικής Τράπεζας

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΘΕΜΑΤΑ

Εξώδικο απέστειλε ο Σύλλογος Συνταξιούχων Εμπορικής Τράπεζας προς το ΤΕΑΠΕΤΕ, τον ΕΦΚΑ και την ΑΛΦΑ ΤΡΑΠΕΖΑ, ζητώντας τη συνέχιση της λειτουργίας των υπηρεσιών του Ταμείου μας (Νίκης 23).
Σε ανακοίνωση του Συλλόγου επισημαίνεται «Στο Διοικητικό Συμβούλιο του Τ.Ε.Α.Π.Ε.Τ.Ε., την 17 Μαρτίου 2017, ο εκπρόσωπος του Συλλόγου μας, με βάση και το εξώδικο, ζήτησε την απρόσκοπτη παροχή των υπηρεσιών, προς τους προσυνταξιούχους και συνταξιούχους του Ταμείου.
Οι εκπρόσωποι της Τράπεζας διαβεβαίωσαν ότι η λειτουργία του Ταμείου θα συνεχίσει να διεξάγεται κανονικά από τους αποσπασμένους υπαλλήλους της Τράπεζας. Επιπλέον, ενημέρωσαν ότι είναι έτοιμες 53 εκκρεμείς υποθέσεις συνταξιοδότησης, ώστε να προχωρήσει η έκδοση και η πληρωμή τους από τον ΕΦΚΑ.
Τέλος, κατά την ως άνω συνεδρίαση, συγκροτήθηκε σε σώμα το Διοικητικό Συμβούλιο του Τ.Ε.Α.Π.Ε.Τ.Ε., με τριετή θητεία.
Επίσης σε νέα συνάντησή του Συλλόγου με τη διοίκηση του ΕΦΚΑ, θα ζητήσουμε να μην υπάρξει καμία δυσλειτουργία στις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους προσυνταξιούχους και συνταξιούχους, λόγω της ένταξης του ΕΤΑΤ/ΤΕΑΠΕΤΕ και των προσυνταξιούχων ΕΤΕΑ στο νέο φορέα.»