Ενίσχυση Δημοτικής Συγκοινωνίας Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη

ΑΤΤΙΚΗΣ Περιφέρειες

Με δυο λεωφορεία που θα συνδέουν τη Νίκαια με τον Αγ. Ι. Ρέντη, ενισχύεται η δημοτική συγκοινωνία και ένα αίτημα ετών γίνεται πραγματικότητα. Η έναρξη λειτουργίας της Γραμμής 2 θα γίνει το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου στις 11 το πρωί στην πλατεία Δαβάκη. Σχολεία, φορείς και σύλλογοι της πόλης θα πραγματοποιήσουν ένα πρωτότυπο δρώμενο για να γιορτάσουν την έναρξη της νέας γραμμής.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το αργότερο σε 4 μήνες, με την ολοκλήρωση του Διεθνούς Ανοιχτού Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού, ο Δήμος Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη θα αποκτήσει 4 mini-bus και δυο από αυτά θα χρησιμοποιηθούν στη γραμμή που θα συνδέει την Άνω Νεάπολη με το Μετρό.
Σε σχετική δήλωσή του ο Δήμαρχος Νίκαιας – Αγ.Ι. Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης τονίζει:
«H καθημερινότητα του πολίτη αποτελεί πάντα προτεραιότητα για μας από την πρώτη στιγμή ανάληψης των καθηκόντων μας. Μετά τη γραμμή της δημοτικής συγκοινωνίας που ενώνει το κέντρο του Ρέντη με τον Άνω Ρέντη, ξεκινά δημοτική συγκοινωνία που  ενώνει τη Νίκαια με τον Αγ. Ι. Ρέντη, προκειμένου να καλύψουμε τις ανάγκες μετακίνησης των δημοτών και εργαζόμενων μετά τη συνένωση των δυο δήμων.
Ο σχεδιασμός της συγκεκριμένης γραμμής έγινε με στόχο να ανταποκριθεί στις ανάγκες και απαιτήσεις των δημοτών, σηματοδοτώντας τη μείωση των μετακινήσεων με Ι.Χ. ανάμεσα στις δυο δημοτικές ενότητες και την αποφυγή κυκλοφοριακής συμφόρησης. Με την ουσιαστική συμβολή των αρμόδιων υπηρεσιών του Δήμου μας, φροντίσαμε ώστε η νέα γραμμή να είναι προσαρμοσμένη στις ανάγκες των επιβατών και των ιδιαιτεροτήτων του ενιαίου Δήμου μας».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail